Lordin aukiolta kadonnut Jeesus-lapsi löytyi roskakatoksesta – "Mikä lie päähänpisto"

Rovaniemen seurakunnan kaipailema kadonnut poikalapsi on löytynyt.

Poikalapsi katosi Lordin aukiolta yöelämään tiettävästi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja oli sen jälkeen teillä tietymättömillä, kirjoitti seurakunta Facebook-julkaisussaan.

Poikalapsi oli seimessä ollut joulukuvaelman Jeesus-nukke, joka on nyt löytynyt, Rovaniemen seurakunnan kirkkoherra Ilari Kinnunen sanoo MTV Uutisille.

– Sehän on iloinen asia, että tämä taiteilijan tekemä uniikki nukke saadaan takaisin. Kyllä seimi olisi ollut varsin tyhjä ilman Jeesusta, vaikka siellä muita hahmoja onkin. Vanhemmat ovat varmasti huojentuneita ja kiitollisia lapsen löytymisestä.

Jeesus-nukke löytyi roskakatoksesta.

"Mikä lie päähänpisto"

Seimi on ollut Rovaniemellä suosittu turistinähtävyys.

– Nyt kun korona-aika jäi taakse ja täällä on jälleen kymmeniätuhansia turisteja liikkeellä, niin se herättää kyllä huomiota ja kiinnostus tuntuu vain kasvavan. Tuntuu tosi hyvältä että se seimi saa huomiota.

Kinnunen arvioi että kyseessä on mahdollisesti ollut päähänpisto.

– Eihän kenellekään ole mitään varsinaista hyötyä eikä rahallista arvoa tuollaisella nukella, että mikä lie päähänpisto. Vaikeaa kyllä sanoa. Löytäjälle suuret kiitokset.

Seurakunnan mukaan tallia asuttavat huolestuneet vanhemmat odottivat tietoja pienokaisen liikkeistä.

Nuken katoamisesta uutisoi ensin Lapin Kansa.

Rovaniemen seurakunnan aluekappalainen Topi Litendahl kertoi aiemmin Lapin Kansalle, että kadonnutta Jeesusta etsittiin läheisistä roskakoreista ja Kemijoen rannalta.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 20.1. kello 10.56. Kadonnut nukke löytynyt.

Lue myös:

    Uusimmat