Eksoottinen Kuuba houkuttelee suomalaisia

Kuuba on ollut yksi tämän talven suosituimmista kaukolomakohteista. Kuuban valmismatkat myytiin loppuun ennätysnopeasti ja kysyntää on ollut enemmän kuin tarjontaa, kerrotaan Tjäreborgilta.

– Kuuban kulttuurieksotiikka, Havannan siirtomaa-ajan aikaiset rakennukset, mielenkiintoinen historia sekä Varaderon upeat paratiisirannat houkuttelevat suomalaisia Kuubaan. Kuuba halutaan kokea sellaisena kun se vielä tänä päivänä on ja siksi innostus Kuubaa kohtaan on lisääntynyt, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

70 prosenttia Kuubaan matkustavista varaa yhdistelmäloman

Kuuban matkalla halutaan tutustua saaren pääkaupunkiin Havannaan sekä rentoutua paratiisirannoistaan tunnetussa Varaderossa. Tjäreborgin mukaan 70 prosenttia kaikista tänä talvena Kuuban matkan varanneista asiakkaista on varannut yhdistelmämatkan, jossa vietetään neljä päivää Havannassa ja 10 päivää Varaderon rantalomakohteessa. Tjäreborgilla Kuuban kiertomatka on myös hyvin suosittu ja kiertomatkojen määrää on lisätty ensi talvelle. Kuuban kiertomatkaan voi yhdistää viikon loman joko Havannassa tai Varaderossa.

Lähde: Tjäreborg 

Kuva: All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja