Mainos

Eipä uskoisi, että tällä videolla luistellaan lumisessa metsässä – Videon kuvannut Esa: Aluksi ajattelin, ettei hommasta tule mitään

1:50

Tulvametsä on tarjonnut tänä talvena upeat puitteet luistelulle. 

Pari viikkoa sitten espoolainen Esa Tammilehto oli luistellut jäätyneessä tulvametsässä Espoon Pitkäjärven lähellä. Sen jälkeen oli satanut toistakymmentä senttiä lunta. Viime viikonloppuna Tammilehto palasi uudestaan järvelle, vaikka ensimmäiseksi ajatteli, ettei hommasta lumisessa metsässä tule mitään.

– Lumi oli kuitenkin kevyttä pakkaslunta, joten luistelu oli yllättävän helppoa. Lumi ei vauhtia hidastanut, se vaan pölisi pois. Muutaman tiikeriloikan jouduin tekemään, kun lumen alla olleet esteet näkyivät vähän huonosti. Kun massaa pistää menemään, niin pienemmät risut lentävät alta pois, Tammilehto naurahtaa.

Tammilehto kertoo, että ajatus tulvametsässä luistelemisestä syntyi lenkkipolulla, reitti kun kulki aivan metsän vierestä. Vesi oli tulvinut metsään jo syksystä asti.

– Sopivasti satuin lenkilläni menemään tulvametsän ohi, kun huomasin sen jäätyneen aika tasaiseksi. Ajattelin, että ennen kuin jää kantaa järvenselällä, voin käydä kokeilemassa luistelua tuolla metsässä.

Toistaiseksi Tammilehto on saanut luistella perheineen metsässä omassa rauhassa.

– Muita luistelijoita en ole siellä nähnyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.