Mainos

Eikö lapsesi suostu nukahtamaan kuin autossa? Fordin nerokas keksintö säästää bensaa ja hermoja

Ford on kehittänyt vauvasängyn, joka luo lapselle tunteen liikkuvassa autossa olemisesta. Sängystä voi olla yllättävää apua monille pienten lasten vanhemmille.

Moni vanhempi on varmasti huomannut, että lapsi nukahtaa parhaiten autossa. Mutta mikä avuksi, jos nukahtaminen on miltei mahdotonta muualla kuin mukavasti hyrisevässä autossa?

Ford on kehittänyt nokkelan sängyn, jossa lapsi tuntee olevansa liikkuvassa autossa, mikä puolestaan säästää vanhempien hermoja ja ennen kaikkea pienentää polttoainelaskua.

Max Motor Dreams -sänky simuloi autosta lähtevää ääntä sekä sen liikettä että valaistuksessa tapahtuvia muutoksia. Sen toimintaa hallitaan kätevästi älypuhelimella.

Espanjalaisen Espada y Santa Cruz -suunnittelutoimiston luomassa sängyssä on potentiaalia tehdä monien vanhempien arjesta edes aavistuksen parempaa.

– Keskusteltuamme vuosien ajan äitien ja isien kanssa, tiedämme, että vastasyntyneiden vanhemmat usein kaipaavat epätoivoisesti edes yhtä hyvin nukuttua yötä, Alejandro López Bravo kertoo.

– Nopea ajelu voi tehdä ihmeitä, mutta isä- ja äitiparat joutuvat silti sinnittelemään hereillä ja olemaan skarppina ratissa, hän jatkoi.

Max Motor Dreams oli tarkoitettu vain kertaluontoiseksi teknologiademoksi, mutta suunnittelufirman saatua valtavasti kiinnostuneita yhteydenottoja, on harkinnassa sängyn tuominen kaikkien ulottuville.

Lähde: Ford

***

0:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.