Mainos

Teltta roskiin, kalliit hotelliyöt unholaan: Tässä on autopatja!

Sano hyvästit särkevälle selälle ja jäykille jaloille! Uusi keksintö mahdollistaa hyvät yöunet myös auton takapenkillä. 

Oletko joskus ajatellut säästäväsi hieman rahaa nukkumalla hotellin sijasta autossa? Aamulla niska ja selkä ovat jumissa, eikä unikaan ole tullut silmään.

Nyt tähän ongelmaan on löytynyt ratkaisu, nimittäin ilmapatja, joka on varta vasten suunniteltu juuri näitä ongelmatilanteita varten.

Hyvä vaihtoehto myös retkille ja festareille

Inflatable Car Mattress -niminen patja takaa mukavat oltavat ja hyvät unet auton takapenkillä. Täydellisesti takapenkkiin istuva patja on helppo ja nopea asentaa, sillä se täyttyy muutamassa minuutissa. Takapenkin kapeudesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä patjan toiseen reunaan kiinnitetty tuki mahdollistaa myös jalkatilan hyödyntämisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Paksun patjan tuoma uninautinto on vaihtoehto myös retkille ja festareille, jos teltta ja hyttyset eivät ole sinua varten. Takapenkillä nukkuminen luo kuitenkin omat rajoitteensa etenkin nukkujan pituuden suhteen. Patja sopiikin erityisesti lapsille ja lyhyille aikuisille, ellet sitten ole tottunut nukkumaan sikiöasennossa. 

Patjalla on ilmeisesti kysyntää, sillä useat valmistajat ovat ryhtyneet tuomaan markkinoille tätä lomamatkojen pelastajaa. Muun muassa kiinalaiset yritykset Shanghai Bluesun Plastic ja Eumerce ovat tuoneet markkinoille omat mallinsa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.