Eikö aikaa riitä kotitöille? Äiti näyttää helpon keinon viihdyttää vauvaa – tarvitset vain tiskikoneen

Välillä arjen askareista selviytyminen voi olla vaikeaa vauvan kanssa. Eräs äiti on kuitenkin keksinyt tilanteeseen ratkaisun, jota ylistetään somessa. 

Kolmen lapsen äiti Allegra Dorotheo julkaisi Instagramissa videon, jolla hän näyttää tavan viihdyttää lasta keittiöaskareita tehdessä. 

– Etkö rakastakin hyvä äitikikkoja? videon kuvateksti kuuluu. 

Videolla Allegra näyttää, kuinka hän muodostaa astianpesukoneesta vesipöydän, jolla vauva innostuu leikkimään tuntikausia.

Näin teet astianpesukoneesta vesipöydän

Ensimmäiseksi nainen luonnollisesti avaa astianpesukoneen oven alas asti, jotta hänen vauvansa voi istua lattialla kannen vieressä ja ylettyä siihen. Tämän jälkeen Allegra asettelee lattialle pyyhkeen, jotta lattia ei vahingoitu mahdollisista roiskeista. 

Hän kaataa hieman vettä astianpesukoneen kannen päälle ja vesipöytä on valmis. 

Allegran mukaan vauva pysyy viihdytettynä pitkään, samalla kun hän tekee vieressä kotitöitä ja valvoo lasta. Nainen kertoo saaneensa idean, kun lapsi yritti leikkiä astianpesukoneeseen jääneellä vedellä hänen täyttäessä konetta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muista turvallisuus! 

Pienten lasten kanssa on syytä muistaa turvallisuus, etenkin veden äärellä. Allegra on jakanutkin postauksessaan muutamia turvallisuusneuvoja kikkaa kokeileville henkilöille. 

– Pidä huoli, että kaikki terävät esineet ovat käden ulottumattomissa tiskikoneen sisällä. 

– Jos vauva osaa kavuta ylös seisomaan, pidä erityisen tarkasti silmällä, ettei vauva laske päätään veteen ja huku. 

Kikka kerää ylistystä 

Monet vanhemmat ovat olleet vaikuttuneita nerokkaasta kikasta. 

– NEROKASTA! Ajoin kokeilla tätä kun nuorimmaiseni vanhenee hieman, eräs kirjoittaa. 

– Yksi paras tapa sopeutua tilanteisiin on tehdä sitä, mitä pienimmät haluavat! Sinulla on jo kaksi pyyhettä lattialla valmiina pyyhkimään ylimääräiset vedet nopeasti pois, toinen käyttäjä pohtii.  

– Aion todellakin käyttää tätä! Kolmas kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat