Mainos

Ei vain pelkkää seksiä! 9 merkkiä, jotka paljastavat kumppanisi olevan kanssasi rakkaudesta

Seuraavat merkit saattavat kertoa suuren rakkaustarinan synnystä. 

Vaikka lyhyet romanssit piristävät, syvällä sisimmässään moni meistä kaipaa elämäänsä todellista rakkautta. Mutta mistä voit varmasti tietää, onko kumppanillasi tunteita sinua kohtaan, vai onko hän kanssasi ainoastaan seksin vuoksi?

Jos epäilet kumppanisi tarkoitusperiä, ota seuraava listaus käyttöön. Nämä merkit kumppanisi käytöksessä paljastavat, että hän viihtyy kanssasi muulloinkin kuin vain makuuhuoneessa.

1. Hän on kiinnostunut elämästäsi

Jos kumppanisi ajatukset keskittyvät vain seksielämään, hän jaksaa hyvin harvoin käydä syvällisiä keskusteluja elämästäsi tai kiinnostuksen kohteistasi. Jos hän puolestaan tuntuu olevan aidosti kiinnostunut sinusta ja ajatuksistasi, tunteita on taatusti pelissä.

2. Hän pitää huolta silloin, kun olet sairas

Jos kumppanisi haluaa nähdä sinua silloinkin kun nenäsi punoittaa ja valuu räkää, hän ei ole suhteessa vain pelkän seksin vuoksi. Hän rakastaa sinua, vaikka et olisi parhaimmillasi ja tekee kaikkensa, jotta pääsisit jälleen jaloillesi.

3. Hän ajattelee sinua usein

Pienet huomionosoitukset, kuten viestit, ruoanlaitto, kukkalähetykset ja suklaarasiat ovat merkkejä siitä, että kumppanisi ajattelee sinua ja haluaa osoittaa rakkauttaan. Jos kumppanin mielessä olisi pelkkä seksi, hän ei todennäköisesti jaksaisi nähdä vaivaa, jotta tuntisit olosi rakastetuksi.

4. Hän haluaa, että ystäväsi ja perheesi pitää hänestä

Pelkästä fyysisestä suhteesta unelmoivat eivät ole kovinkaan innokkaita tapaamaan vanhempiasi. Mutta jos tosirakkaus on puhkeamaisillaan, kumppanisi haluaa taatusti tutustua perheeseesi ja tulla heidän kanssaan toimeen.

5. Hän menee mukavuusalueensa ulkopuolelle

Rakkaudesta kertoo paljon myös se, jos kumppanisi suostuu tekemään asioita, joita hän normaalisti pyrkisi välttämään. Sieniretki tai yhteinen juoksulenkki voi kertoa paljon hänen tunteistaan sinua kohtaan.

6. Hän ei ikinä pakota sinua epämukavaan tilanteeseen

Jos kumppanisi välittää sinusta aidosti, hän ei pakota sinua tekemään asioita, joita et halua tehdä. Hän ymmärtää ja kunnioittaa rajojasi, toisin kuin pelkkää pinnallista suhdetta hakeva, joka saattaa painostaa sinua asioiden pariin, jotka eivät tunnu sinusta mukavilta.

7. Hän sitoutuu sinuun

Jos kumppanisi on kanssasi ainoastaan seksin vuoksi, hän saattaa juosta karkuun sitoutumiseen liittyviä keskusteluja. Jos mukana on tunteita, sitoutumiseen liittyvät asiat eivät saa häntä pelästymään, eivät pienimmissäkään määrin. Hän on valmiita sitoutumaan sinuun ja ylpeä voidessaan tehdä niin.

8. Hän ei salaile asioita

Jos kumppanisi ei pelkää paljastaa sinulle rehellisesti omia asioitaan, se on selvä merkki jonkun suuremman synnystä. Hän ei myöskään halua valehdella sinulle pienimmistäkään asioista, toisin kuin pelkkään fyysiseen suhteeseen tyytyvä, joka saattaa manipuloida sinua mielensä mukaan.

9. Hänellä on aina aikaa olla kanssasi

Vaikka hänellä olisi ollut kuinka kiireinen päivä tahansa ja deadlinet puskisivat päälle, hän löytää aina aikaa olla kanssasi, sillä sinä olet tärkein asia, joka hänen elämässään on sillä hetkellä meneillään. Jos aikaa ei tunnu löytyvän millään, kannattaa pohtia, mitkä asiat hänen elämässään ovat ykkössijalla. 

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.