Mainos

Ei tiennyt olevansa raskaana – nainen synnytti krapulassa

Brittinainen synnytti bileillan jälkeen oltuaan autuaan tietämätön raskaudestaan. 

Englantilainen Abigail Avery oli täysin tietämätön raskaudestaan, kun hän meni viettämään kosteaa iltaa. Seuraavana päivänä Isabella-tytär ilmoitti tulostaan. 

Nyt neljä kuukautta vanha Isabella on onnellinen, terve lapsi huolimatta hänen yllättävästä saapumisestaan tähän maailmaan.

"Ajatus ei käynyt mielessänikään"

Avery, 24, söi ehkäisypillereitä ja kuukautisetkin tulivat ajallaan. Niinpä hän ei millään voinut aavistaa olevansa raskaana lähtiessään ystäviensä kanssa juhlimaan.  Seuraavana aamuna, tammikuun 9. päivänä, häntä alkoi kuitenkin sattua vatsaan.

Avery pisti krampit virtsatietulehduksen piikkiin ja meni lepäämään. Kun hänen poikaystävänsä Jamie Pillinger, 37, saapui kotiin, Avery kuitenkin valitti tälle oloaan.

– Kerroin hänelle, että jokin ei ollut kunnossa, Avery muistelee Metro-sivustolla.

Kipu alkoi pian olla aaltoilevaa, ja Averysta tuntui kuin hänen sisuskalunsa räjähtäisivät. Tuskasta huolimatta Averylle ei tullut mieleenkään, että hän olisi raskaana.

– Ajatus ei käynyt mielessänikään.

– Olin vasta 23-vuotias – vauvat olivat viimeinen asia mielessäni.

Kun sairaalassa sairaanhoitaja kertoi naiselle, että tällä oli synnytys käynnissä, Avery oli ymmärrettävästi shokissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jälkeenpäin nainen on ymmärtänyt kokeneensa joitain oireita raskautensa aikana. Vatsakivut ja yölliset vessahädät lääkärit olivat kuitenkin laittaneet virtsatietulehduksen piikkiin.

Isoäitikin yllättyi

Averylle oltiin jo järjestämässä hätäkeisarileikkausta, mutta Isabella tulikin lopulta maailmaan vain kolmella työnnöllä tammikuun 10. päivänä ennen aamukuutta. Isabellan syntymää todistivat Averyn mukaan noin 15 lääkäriä ja sairaanhoitajaa, sillä synnyttävä äiti oli krapulassa.

– He olivat huolissaan minusta.

Äiti sai syleillä lastaan nopeasti, mutta Isabella jouduttiin kiidättämään hoitoon, sillä hän oli niin pienikokoinen synnyttyään muutamia viikkoja ennenaikaisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Synnytyksessä oli mukana myös kätilö, jonka erityisosaamisen piiriin raskauden aikana alkoholia nauttineet äidit kuuluvat. Avery ymmärsi tämän täysin, ja on kokenut syyllisyyttä juomisestaan.

– En todellakaan olisi juonut, jos olisin tiennyt olevani raskaana. Minulla oli todella syyllinen olo. En voi uskoa, että se, mitä luulin krapulaksi, olikin Isabella.

Tuore äiti ei ollut ainoa, joka sai yllättyä. Muutaman tunnin päästä lapsensa syntymästä Avery soitti äidilleen ilmoittaakseen, että tästä oli yhtäkkiä tullut isoäiti.

– Hän oli shokissa – kaikki olivat.

Lapsi otettiin kuitenkin hyvin vastaan, ja lähipiiri hommasi tarvikkeita tulokkaalle, jonka saapumiseen ei oltu mitenkään ehditty varautua.


Lähteet: Metro , Mirror

***

1:03

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.