TikTokiin liittynyt Johnny Depp julkaisi tukijoilleen viestin – Amber Heardilta tiukka kuitti takaisin

Johnny Deppin uralla mahdollisuuksia uuteen nousuun – Amber Heard tarvitsisi ihmeen 1:17
Katso videolta, kun MTV Uutiset pohtii, miten Johnny Deppin uralle käy tuomion jälkeen.

Amber Heard ei ole Johnny Deppin päivitykseen lainkaan tyytyväinen.

Nyt Depp, 58, on liittynyt TikTokiin ja kiittänyt uskollisia fanejaan.

Depp latasi TikTokiin videon hänen viimeisimmästä musiikkikiertueestaan ​​Jeff Beckin kanssa.

– Kaikille arvostetuimmille, uskollisimmille ja horjumattomille kannattajilleni. Olemme olleet kaikkialla yhdessä, olemme nähneet kaiken yhdessä. Olemme kulkeneet samaa tietä yhdessä. Teimme yhdessä oikein, koska välititte. Ja nyt me kaikki menemme eteenpäin yhdessä. Olette, kuten aina, työnantajiani, ja en osaa sanoa kiitos muuten kuin vain sanomalla kiitos. Joten kiitos. Rakkauteni ja kunnioitukseni, JD, Depp kirjoittaa englanniksi Instagramissa jakamansa TikTok-videon yhteyteen.

Depp on kerännyt tähän mennessä 4,6 miljoonaa TikTok-seuraajaa.

Näyttelijän ex-puoliso Heard, 36, kommentoi Deppin viestiä oman tiedottajansa kautta.

– Kun Johnny Depp sanoo olevansa siirtymässä eteenpäin, naisten oikeudet ovat menossa taaksepäin. Tuomion viesti perheväkivallan uhreille on… että täytyy pelätä astua esiin ja puhua ääneen, Heard sanoo lausunnossaan.

Heard aikoo valittaa tuomiosta, ja sanoi lausunnossaan tuomion julkistamisen jälkeen olevansa sanoinkuvaamattoman pettynyt.

Pari meni naimisiin helmikuussa 2015 tavattuaan vuonna 2009 tehdessään yhdessä Rommipäiväkirja-elokuvaa. Heard haki avioeroa ja perheväkivaltaa koskevaa lähestymiskieltoa toukokuussa 2016. Depp on väittänyt, ettei hän ole koskaan pahoinpidellyt ex-vaimoaan tai ketään muutakaan naista. Depp ja Heard erosivat virallisesti vuonna 2017. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat