Ei sittenkään villiä seksiä – mitä hääyönä oikeasti tapahtuu?

Millainen olisi sinun "täydellinen hääyösi"? Millaisia odotuksia suuren päivän ilta nostattaa? 

Smart parenting -sivusto pisti avioparit täydentämään lauseen ”hääyönä me…”. Tulokset olivat hauskoja ja silmiä avaavia!

Hääyönä me…

"Nukuimme koko yön"

Koko yön nukkuminen oli suosituin vastaus sivuston kysymykseen. Se on myös looginen vaihtoehto: kaikki eivät pääse viettämään yötä hotellihuoneen rauhaan. Kenties hääyö vietetään kotona, mahdollisesti lasten nukkuessa viereisessä huoneessa.

Ja mietipä hetki: mitä haluat tehdä, kun olet poseerannut, halaillut, kätellyt, hymyillyt, availlut lahjoja ja syönyt koko päivän, juomisesta puhumattakaan? Harrastaa seksiä koko yön? Hah!

"Joimme itsemme hyvin, hyvin humalaan"

Hääjuhla on, no, juhla. Vaikka alkoholittomat drinkit ovat trendikkäitä, moni kohottelee silti maljan jos toisenkin oman avioliittonsa kunniaksi. On vaikeaa kieltäytyä kuplivasta, kun maljapuheen pitäjä on 98-vuotias mummi tai uusi anoppi.

"Katsoimme telkkaria koko yön"

Käytössä ihana hotellihuone, takana pitkä päivä – mikä olisikaan ihanampaa kuin maata luksuslakanoissa ja kanavasurffailla? Ainoa mieltä vaivaava kysymys tässä tilanteessa on, onko epäkorrektia tilata hotellihuoneeseen pizzaa?

"Jumitimme lentokentällä"

Häämatkalle karkaaminen on häiden klassikkolopetus. Nykymaailmassa kukaan ei kuitenkaan juokse suoraan kiitoradalla odottavaan koneeseen: lento voi myöhästyä, turvatarkastus vie tunnin tai tapahtuu jotain muuta yllättävää.

"Setvimme häälahjoja"

Kuka jaksaa keskittyä seksiin, kun lahjapöytä on täynnä rahakkaita kirjekuoria – ja mikäpä olisi parempi hetki avata lahjoja kuin hääilta? Kiitoksia varten on myös kannattavaa pysyä kärryillä siitä, kuka antoi minkäkin lahjan. Usko pois: viikon kuluttua et muista, mikä astiasarjan osa tuli keneltäkin.

"Päihdyimme!"

Hääpäivä panee pään sekaisin, oli kyseessä sitten alkoholi tai uusi suhdestatus! Hääyö on uuden, jännittävän aikakauden aikaa. Jokainen pariskunta on erilainen – viettäkää yönne siis juuri niin kuin itse haluatte!

Onko lista oikeassa – mitä hääyönä todella tapahtui? Kerro meille!

Lue myös:

    Uusimmat