Ei näin! Röyhkeä turisti tarrasi tiikeriä kiveksistä eläintarhassa hienon selfien toivossa – someraivohan siitä syntyi

Ei näin: nainen tarrasi tiikeriä kiveksistä eläintarhassa hienon selfien toivossa – myrskyhän siitä syntyi 0:38
Video: Naisen selfiet eläintarhassa aiheuttivat myrskyn.

Thaimaalaisessa eläintarhassa tiikerin kanssa selfieitä ottanut turisti on aiheuttanut somemyrskyn, eikä syyttä. Nainen nimittäin tarrasi tiikeriä kiveksistä hienon kuvan toivossa. 

Tiger Kingdom -puisto sijaitsee Chiang Maissa pohjoisessa Thaimaassa. Paikka on suosittu turistien keskuudessa varsinkin siksi, että tarhassa on mahdollisuus ottaa itsestään kuvia tiikereiden kanssa. 

Bangkokilainen nainen kävi tiikerin kanssa kuitenkin vähän liiankin tuttavalliseksi: nainen otti selfieitä tiikerin kanssa eläimen kivekset käsissään. Nainen vieraili tarhassa elokuun 26. päivänä. Katso yllä olevalta videolta naisen käsittämätön kuvaussessio.

On sanomattakin selvää, että kuvat eivät saaneet hyvää vastaanottoa sosiaalisessa mediassa. Tekoa on kuvailtu nöyryyttäväksi tiikeriä kohtaan. 

Eräs kommentoija huomautti, että naisella ei ollut mitään oikeutta käydä käsiksi eläimen sukupuolielimiin, kertoo Daily Mail.

– Hyvin vaarallista. Tiikeri olisi voinut reagoida vihaisesti ja hyökätä naisen kimppuun, totesi toinen kommentoija aiheellisesti. 

Tarhoja aiemminkin kohujen keskellä

Kohun keskelle joutunut nainen on puolustellut tekoaan sanomalla, että hän rakastaa eläimiä. 

Tiger Kingdomin eläintarhanhoitaja otti kantaa kohuun sanomalla, ettei nainen olisi saanut koskea tiikerin kiveksiin, mutta vierailla on lupa koskea tiikereitä muualle, kunhan tarhan henkilökuntaa on paikalla.

Hän lisäsi, että jatkossa vieraita pidetään silmällä tarkasti, jottei vastaavaa enää tapahtuisi. 

Jotkut thaimaalaisista eläintarhoista ovat aiemminkin joutuneet huonoon valoon. Tarhoja on syytetty siitä, että ne antavat eläimille rauhoittavia aineita, jotta turistit voivat ottaa kuvia niiden kanssa. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Kamera One, New York PostDaily Mail

Lue myös:

    Uusimmat