Ei ihan tavallista lasten herkkua – tämä on prinsessa Charlotten lempiruoka

0:27
Ison-Briannian kuninkaalliset edustava ahkerasti.

Herttuatar Catherine osallistui alakouluvierailullaan ravintokeskusteluun ja kertoi samalla omien lastensa ruokailutottumuksista.

Herttuatar Catherine osallistui tiistaina alakoululaisten koulupäivään Lontoossa. Päivän aikana herttuatar jutteli opettajien sekä koulua käyvien lasten kanssa muun muassa terveellisen ruokavalion merkityksestä.

Samalla hän kertoi hieman omien lastensa ruokailutottumuksista.

Charlotte rakastaa oliiveja, herttuatar kertoi lapsille hieman yllättävästi.

Herttuatar ilmoitti lastensa myös kokkaavan yhdessä hänen kanssaan.

– Hän sanoi vanhempien lastensa nauttivan ruoanlaitosta. He olivat vastikään valmistaneet pastaa – toinen lapsista sekoitti jauhoja toisen lisätessä maitoa ja voita. He tekevät yhdessä myös salaatteja ja muuta, Ivy Learning Trustin toimitusjohtaja Matthew Kleiner-Mann paljastaa.

Koulussa läsnä olleiden mukaan herttuatar tuntuu olevan kiinnostunut ravinnosta ja ymmärtää liikunnan positiivisen vaikutuksen henkiseen tasapainoon. Vierailulla keskusteltiin myös lisätyn sokerin aikaansaamasta hetkellisestä euforian tunteesta, joka kuitenkin usein johtaa väsähtämiseen.

– On mielenkiintoista seurata, miten energiatasot riippuvat niin paljon ravinnosta. Fyysisellä ja henkisellä hyvinvoinnilla on selvä yhteys, herttuatar sanoi.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja