Mainos

Ei herkimmille! Nainen paljasti, mitä todella tapahtuu koirille, joita kukaan ei halua

Nainen jakoi sydäntäsärkevän kuvan koirista, jotka on jouduttu lopettamaan.

Lemmikin hankintaa pitäisi aina harkita pitkään. Silti moni ottaa söpön pennun, koska se on niin ihana – ja hylkää lemmikkinsä myöhemmin.

Michele Boggs jakoi sydäntäsärkevän kuvan koirista, jotka on jouduttu lopettamaan, koska ne eivät mahtuneet eläinsuojaan.

– Kuolin tänään. Väsyit minuun ja veit minut eläinsuojaan. Siellä oli ruuhkaa, ja olin arvonnassa epäonninen. Olen nyt mustassa jätesäkissä kaatopaikalla, Boggs kirjoitti koiranpennun äänellä julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Kuvassa on rivi mustia jätesäkkejä, joiden sisältö käy Boggsin tekstistä tuskallisen selväksi. Jos eläinsuojassa ei ole tilaa, myös täysin terveitä eläimiä lopetetaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Joku muu pentu saa melkein käyttämättömän hihnani, jonka jätit. Pantani oli likainen ja liian pieni, mutta minua käsitellyt nainen otti sen pois, ennen kuin lähetti minut sateenkaarisillalle. Olisinko vielä kotona, jos vain en olisi pureskellut kenkääsi? En tiennyt, mikä se on, mutta se oli nahkaa, ja lattialla. Minä vain leikin. Unohdit ostaa koiranpennulle tarkoitettuja leluja. Olisinko vielä kotona, jos olisin ollut sisäsiisti? Kun hieroit nenääni tuotoksiini, sait minut vain häpeämään sitä, että minulle ylipäätään tuli hätä, Boggs kirjoittaa koiran sanoin.

Olemassa on sekä kirjoja että kursseja koiranpennun kasvattamiseen ja hallintaan, miksei omistaja käyttänyt niitä? Entä olisiko koira saanut jäädä, jos ei olisi tuonut kotiin kirppuja?

Eläinsuojelulaki Suomessa

Talteenotetut eläimet

Kunnan on huolehdittava alueellaan irrallaan tavattujen ja talteenotettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä.

Talteenotettua eläintä on säilytettävä vähintään 15 päivän ajan, minkä jälkeen kunnalla on oikeus myydä, muutoin luovuttaa tai lopettaa eläin.

 Lähde: Finlex.fi

– Ilman kirppukarkotinta et saanut niitä pois minusta sen jälkeen, kun jätit minut pihalle päiviksi. Olisinko vielä kotona, jos en olisi haukkunut? Sanoin vain "olen peloissani, olen yksin, olen täällä, olen täällä! Haluan olla paras ystäväsi." Olisinko vielä kotona, jos olisin tehnyt sinut onnelliseksi? Se, että löit minua, ei opettanut minulle, miten tekisin sinut onnelliseksi. Olisinko vielä kotona, jos olisit käyttänyt aikaa minusta huolehtimiseen ja opettanut minulle tapoja? Et kiinnittänyt minuun huomiota ensimmäisen viikon jälkeen, mutta minä käytin kaiken aikani odottaen, että rakastaisit minua. Minä kuolin tänään.

Boggs on allekirjoittanut tekstin "rakkaudella, koiranpentusi". Loppuun hän on lisännyt, että ne, jotka luulevat koirien lopettamisen olevan tarua, eivät elä todellisuudessa.

– Koiria kuolee päivittäin, tuhansia, Boggs kirjoittaa.

Hän toivoo, että tekstiä jaettaisiin runsaasti.

Suomessa hylätyistä lemmikkieläimistä noin 90 prosenttia on kissoja. Löytöeläintaloihin päätyy vuosittain noin 10 000 kissaa. Suomen eläinsuojeluliitto SEY:n mukaan vähintään yhtä monta kissaa kuolee luontoon tai lopetetaan ei-toivottuna joka vuosi.

Vierailimme Hesyn tiloissa talvella 2015:

1:54


Lähde: Facebook, SEY

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.