Eevi Teittinen ja Teemu Packalén saivat kotinsa myytyä: "Piha on yksi mun lempipaikoista, joka näkyy myös uudessa kodissa"

9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Pariskunnan uudessa kodissa tulee olemaan piha. 

Somevaikuttaja Eevi Teittinen  ja hänen puolisonsa, vapaaottelijana tunnettu Teemu Packalén  saivat myytyä kotinsa. Teittinen kertoo julkaisemassaan Instagram-päivityksessä, että koronakevät toi omat haasteensa asunnon myymiselle. Oikean välittäjän avulla he kuitenkin saivat myytyä asuntonsa. 

Teittinen kertoo, että myös uudessa kodissa heillä on oma piha. 

– Piha on yksi mun lempipaikoista, joka näkyy myös uudessa kodissa. Ensi kesänä nautitaan siis vuorostaan sen tarjoamasta tunnelmasta, Teittinen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Teittinen kertoi helmikuussa blogissaan, että he vuokrasivat kakkoskodin Helsingin Kalasatamasta. Teittinen kirjoitti tuolloin, että hän on asunut viimeksi vuokralla kahdeksan vuotta sitten. 

– Se, että asumme kahdessa paikassa ei tarkoita etäsuhdetta. Koen tämän järjestelyn tuovan meille lisää hyvinvointia! Voimme järjestellä omat arkemme yhteen ja erikseen! Se on tässä kaikessa parasta. Ei tarvitse enää ajella edestakaisin kaupunkien välillä, vaan viikko on rytmittynyt töiden mukaan kivasti, Teittinen totesi. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja