Jutta ja Juha Larm muuttivat kuukausi sitten unelmakotiinsa – talosta löytyi ikävä yllätys: "Olemme joutuneet hetkeksi muuttamaan evakkoon"

7:54
Jutta ja Juha Larm vierailivat Vappu ja Marja Live -ohjelmassa – miten kaksikon suhde sai alkunsa?

Jutta ja Juha Larm muuttivat uuteen kotiin. Kuukautta myöhemmin sieltä löytyi kuitenkin ikävä yllätys. 

Hyvinvointiyrittäjät Jutta ja Juha Larm muuttivat noin kuukausi sitten unelmiensa kotiin, kun olivat ensin remontoineet sen oman näköiseksi.

Unelmakodista on löytynyt nyt kuitenkin ikävä yllätys. Jutta kertoo Instagram Tarinat -videolla, että he joutuivat muuttamaan pois, koska talosta löytyi kosteutta ja hometta.

– Olemme joutuneet nyt hetkeksi muuttamaan evakkoon, Larm toteaa videolla.

Jutta julkaisi Instagramissa myös kirjoituksen asiaan liittyen. 

– Mun elämä ei ole koskaan ollut tasaisen tylsää. Aina sattuu ja tapahtuu. Niin kävi nytkin, Jutta aloittaa kirjoituksensa. Elämä tarjoilee yllätyksiä ja niitä ei voi itse valita. Mutta sen voi, miten niihin suhtautuu. Siksi tiedän, että meidän kotiasiamme selviävät ja pääsemme muuttamaan takaisin unelmakotiin.

Larm muistuttaa, että heillä on asiat kuitenkin kaiketi hyvin.

– Ja eihän meillä mitään hätää ole. Meillä on pieni rantatalo (ei tosin vessaa) ja kesä vasta alkamassa. Ja ennen kaikkea rinnalla ihminen, jonka kanssa on ihanaa aina, myrskyää ympärillä kuinka paljon tahansa, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen, jossa on kaulakkain miehensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja