Teemu Packalén lähti innoissaan mukaan Myyrä-ohjelmaan – tosi-tv-konkari Eevi Teittinen antoi avopuolisolleen yhden vinkin

9:14
"Olen kielimiehiä" - Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille

Tauolla vapaaottelusta oleva Teemu Packalén paljastaa lähteneensä Myyrä-ohjelmaan erilaisella taktiikalla kuin muut kilpailijat.

UFC-ottelijana tunnettu Teemu Packalén on uudenlaisessa tilanteessa, kun hänen julkistettiin hiljattain olevan yksi Myyrä-ohjelman kilpailijoista. Aivan ensikertalainen Packalén ei ole realityssä, sillä hän oli mukana, kun ysärisuosikki Fort Boyard Suomi teki paluun pari vuotta sitten. Myyrästä hän on todella innoissaan, eikä epäröinyt hetkeäkään, kun häntä pyydettiin mukaan.

– Sanoin heti, että todellakin lähden. Tämä on mun mielestä reality-ohjelmien kuningas. Siinä on niin monta muuttujaa ja peli ei ole pelkkää juonittelua. Mua on pyydetty myös Selviytyjiin, mutta en lähtenyt. Ei ole mun juttu olla nälkäisenä rannalla ja ihmetellä, ketä kusettaa, Packalén toteaa.

Perheessä kokeneempi reality-konkari on puoliso Eevi Teittinen, jonka elämää on seurattu muun muassa Fitnesspäiväkirjoissa. Packalén kertoo saaneensa avopuolisoltaan yhden vinkin kuvauksiin.

– Eevi sanoi mulle, että sä olet hyvä ihmistuntija, luota sun intuitioon, Packalén kertoo MTV Uutisille.

– Kyllä mä niin tein, mutta se on aika vaikeaa, hän kuitenkin tunnustaa.

Myös Packalén sanoo ilmoittaneensa vahvuudekseen sen, että hänellä on kyky lukea ihmisiä. Myyrää tehtäessä hän kuitenkin huomasi, ettei taidosta välttämättä ole hyötyä, kun muilla on samat pyrkimykset.

– Jos olet ainoa, joka pyrkii tulkitsemaan ihmisiä, se on helppoa. Mutta jos taas tilassa on kymmenen ihmistä, jotka kaikki yrittävät tulkita toisiaan, se menee aika hankalaksi. Huomasin aika nopeasti, että hitto, ei näistä tyypeistä saa mitään selvää!

Vahvuuksikseen Packalén mainitsee myös urheilutaustansa ja fyysisen vahvuuden, mutta ei suostu paljastamaan, käyttikö näitä valtteja kuvauksissa.

– Se näkyy sitten vasta ohjelmassa. Sen voin sanoa, että minun pelisuunnitelmani oli aivan erilainen kuin muilla, hän vihjaa salaperäisesti.

Haastavaksi vuosia huippu-urheilijana ollut mies puolestaan koki sen, että tahto voittaa ja onnistua on kova, eikä mitään ole ollut tapana jättää kesken tai puolitiehen.

– Kun sitten mietitään ohjelman luonnetta, niin mitä se kertoisi muille pelaajille, jos olen koko ajan se tyyppi, joka onnistuu ja tuo rahaa pankkiin? muistuttaa Packalén, ja tunnustaa heti perään joutuneensa miettimään paljon sitä, pitääkö välillä himmailla, vaikka olisi tilaisuus vetää täysillä.

Mitä muuhun elämään tulee, kertoo Packalén olevansa yhä määrittämättömän pitkällä tauolla vapaaottelusta. Toistaiseksi tahtotilaa kirjoittaa uutta ottelusopimusta ei miehen mukaan ole.

– Viime tyrmäys oli sen verran kova, että elämänarvot ovat menneet vähän uusiksi. ei ole motivaatiota kirjoittaa uutta diiliä, mutta en halua sanoa mitään peruuttamatonta, sillä tunnetilat ja olotilat saattavat vaihtua ja muuttua, hän toteaa.

Pääpaino arjessa on tällä hetkellä työnteossa sekä siitä, mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan. Työn alla on yhteinen projekti avopuolison kanssa, josta ei vielä voi puhua enempää. Lisäksi tekeillä on myös ohjelma YouTubeen.

– Arki on muuttunut niin, ettei urheilu ole tällä hetkellä keskiössä, vaikka treenaan joka päivä. Jos matsiin pitäisi lähteä, se ei jäisi kondiksesta kiinni. 

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta kello 21 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja