Eemil Selänne täytti 26 vuotta – Sirpa Selänne julkaisi pojastaan ennennäkemättömiä lapsuuskuvia

Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014 0:35
Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014

Teemu ja Sirpa Selänteen esikoinen täytti vuosia.

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen ja hänen vaimonsa Sirpa Selänteen poika Eemil Selänne täytti eilen 26 vuotta. Sirpa-äiti julkaisi Instagram-tilillään Eemilistä suloisia kuvia vuosien varrelta.

Ensimmäisessä kuvassa pieni Eemil hymyilee veikeästi kameralle, kun taas toisessa otoksessa hän on vauvana isovanhempiensa sylissä.

Kolmannessa kuvassa Eemil on vanhempiensa sylissä, jotka ovat juuri menneet naimisiin.

– Onnea rakas Eemil, tänään on sun päiväsi, 26-vuotta! Oot super rakas ja mikä suloinen poika sä olet aina ollut! Kiitollinen sinusta! Sirpa kirjoitti kuvien yhteyteen.

Kaikki kuvat näe klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Teemu ja Sirpa Selänne avioituivat vuosien seurustelun jälkeen samana vuonna, kun heidän esikoispoikansa Eemil syntyi vuonna 1996. Pariskunnalla on Eemilin lisäksi kaksi poikaa Eetu ja Leevi sekä tytär Veera.

Perhe on asunut jo vuosia Yhdysvalloissa Kaliforniassa, mutta käyvät Suomessa vuosittain.

Sirpa postasi reilu viikko sitten Instagram-tililleen hieman jo vuosien kellastaman kuvan, jossa hänen äitinsä Terttu Vuorinen istuu sängyllä viiden lapsen ympäröimänä. Kuvaan on merkitty kynällä kaksi henkilöä, pienen pienet Sirpa ja Teemu.

– Eipä tienneet pikkunen Sirpa ja Teemu, että kohta ollaan oltu toistemme Valentine 33 vuotta. Kuva vuodelta joskus 1972, Terttu-äiti ja mun Jaana-sisko sekä Teemun kaksoisveli Paavo kuvassa myös, Sirpa kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat