Eeli Tolvasella erikoinen tapaturma NHL-jäillä – näin hän kommentoi rajua tuomariosumaa MTV Urheilulle: "Ikävä tilanne"

Videolla Tulosruudun tuorein NHL-katsaus.

NHL-seura Seattle Krakenin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen päätyi rajun tilanteen keskelle Suomen aikaan viime yönä pelatussa kamppailussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Tolvanen törmäsi vauhdilla ottelun toiseen päätuomariin. Suomalaishyökkääjä avasi tilannetta jälkikäteen MTV Urheilulle.

Tapahtuneen jälkeen videoklipit lähtivät pyörimään sosiaalisen median puolella. Tilanteessa Tolvasen eteen tullut tuomari Furman South lensi rajusti laitaa päin.

– No joo, Tolvanen hörähtää MTV Urheilulle.

– Olimme ylivoimalla ja vastustaja sai kiekon kulmassa. Lähdin karvaamaan ja tuomari päätti tulla eteen. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettei siinä ehtinyt tehdä oikein mitään muuta kuin mennä tilanteeseen. Se (tuomari) sattui olemaan edessä ja menin vähän niin kuin yli siitä, Tolvanen kuvailee.

Tolvanen jäi pahoittelemaan tilannetta kovia kokeneelle Southille.

Palasitteko tuohon vielä jälkikäteen?

– Ei tullut juteltua sen enempää. Kävin kysymässä, että onhan kaikki ok, koska on selvää, etteivät tuomarit odota taklausta. Ikävä tilanne ja näytti aluksi siltä, että sattui, mutta onneksi ei käynyt mitään, Tolvanen huokaisee. 

Kings vei taiston voittomaalikilpailussa loppulukemin 3–2. Isossa kuvassa Tolvasen edustama Kraken on saanut juonen päästä kiinni.

– Viime aikoina on tullut muutama hyvä voitto ja hyvin pisteitä. Joulukuun alussa oli vähän vaikeampi jakso, mutta nyt olemme saaneet kelkan käännettyä. Olemme pelanneet ihan hyvää lätkää viime aikoina, Tolvanen näkee.

Henkilökohtaisella tasolla Tolvanen pelaa varsin vahvaa kautta (32 ottelua, 8+12=20). Nykytahdilla Tolvanen paukuttaisi runkosarjassa yli 20 maalia ja 50 pistettä.

– Saan vastuuta ja olen päässyt pelaamaan samojen jätkien kanssa. Kemia on säilynyt ja olemme saaneet onnistumisia aikaiseksi. Pelaamme paljon kärkiketjuja vastaan illasta toiseen ja se on hieno nähdä, että on saanut tuollaisen roolin tässä joukkueessa, Tolvanen kiittelee. 

Lue myös:

    Uusimmat