Echo-koira hyppäsi jääkaapin päältä apuun, kun omistaja sai kohtauksen

"Väätäinen, ulos, p*skalle" – näin rescuekoira kommunikoi omistajansa kanssa 0:14
KATSO MYÖS: Rescuekoira Väätäinen osaa ilmaista tarpeensa päästä ulos ääninappia painamalla.

Echo-koiran uskomaton teko on saanut osakseen runsaasti huomiota.

Echo on koira, joka osaa varoittaa ja suojella omistajaansa Jaime Simpsonia tämän saadessa epilepsiakohtauksia. Hiljattain Echo-koiran sankarillinen toiminta tallentui videolle.

Koiria leikkimielisesti ja reilusti yli asteikon arvioiva WeRateDogs kertoi tilanteesta somekanavillaan, ja rankkasi australianpaimenkoira Echon suorituksen 14 pisteen arvoiseksi asteikolla 1–10.

Näin koira syöksyi apuun

WeRateDogs kertoo, että Echo on viime aikoina viihtynyt asemapaikoilla jääkaapin päällä. Kun koiran omistaja asetti puhelimensa tallentamaan koiran hassua ajanviettopaikkaa, kohtaus alkoikin tehdä tuloaan.

Katso alla olevalta videolta, kuinka nokkelasti Echo osasi toimia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolle tallentui, kuinka Echo hyppäsi alas vahtipaikaltaan ja haki omistajalleen lääkkeet. Hoksattuaan, että kohtaus oli liian pitkällä, jotta omistaja olisi onnistunut ottamaan lääkkeet, koira hyppäsi sohvalle omistajan päälle pitääkseen tämän paikallaan mahdollisten vammojen estämiseksi.

Koiran paikka on jääkaapin päällä

Pelkästään X-palvelussa videota on katsottu yli miljoona kertaa. Koira on kerännyt toiminnastaan runsaasti kehuja, eikä jää epäselväksi, etteikö se olisi kaikkien mielestä "hyvä poika". Moni kommentoija tosin ihmettelee, miksi ihmeessä Echo viettää aikaansa jääkaapin päällä. 

Kiinnostusta on herättänyt myös se, miten Echo pääsee ylipäätään vahtipaikalleen. Omistaja on jakanut tästäkin videon Instagram-tilillään. Näet sen alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Katso myös: Myös tämä sankarikoira pelasti omistajansa hengen

Sankarikoira pelasti kohtauksen saaneen omistajan hengen 0:30
Ottawalaisperheen koiraa on ylistetty tämän hälytettyä esimerkillisellä toiminnalla apua autoilijalta omistajan saatua äkillisen sairauskohtauksen kesken lenkin. Katso videolta, miten koira toimi!

Lue myös:

    Uusimmat