Earvin "Magic" Johnson jättää NBA-seura Los Angeles Lakersin

Koripallon NBA:ssa Los Angeles Lakersissa johtavassa asemassa oleva Earvin "Magic" Johnson eroaa. Kaksi vuotta tehtävässä toiminut Johnson kertoi erostaan lehdistötilaisuudessa.

Kulunut NBA-kausi on ollut Lakersille pettymys ja joukkue ei päässyt pudotuspeleihin asti. Johnson pelasi koko ammattilaisuransa Lakersin riveissä.

Johnson oli avainasemassa, kun tähtikoripalloilija LeBron James saatiin Lakersin riveihin viime vuonna.

James sanoi viime viikolla, että hän aikoo ottaa seuransa yhä tiukemmin komentoonsa. James samalla lupasi seura- ja valmennusjohdolle kritiikkiä tästä kaudesta ja samalla myös tukea, jotta seura vahvistuisi kesällä voittajajoukkueeksi.

Lakersin karsiutuminen pudotuspeleistä ei sovi Jamesin arvolle, sillä hän seurasi pudotuspelit katsomosta viimeksi keväällä 2005.

– Tulin tähän joukkueeseen voittamaan. On aivan selvää, että meidän täytyy parantaa ensi kaudeksi, James totesi torstaina Bleacher Report -nettisivuston haastattelussa.

– Aion ottaa tässä tilanteessa juuri niin ison roolin kuin on tarpeen, jotta joukkue nostaa tasoaan. Olen sitä varten täällä.

Lakersin joukkueessa on seitsemän pelaajaa, joiden sopimus päättyi tähän kauteen. Ryhmään ennustetaan perusteellisia muutoksia.

James vihjaisi, että hän haluaa tuekseen vahvistuksia muista seuroista.

– Talenttia on tarjolla. Vapaana on paljon pelaajia, joista olisi meille hyötyä, James korosti. 

Videolla tuorein Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat