Dwayne ”The Rock” Johnsonin tyttäret peittelivät isänsä "yksisarvisen kakkaan"

Näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson sai isänpäivänä hemmotteluhoidon kahdelta nuorimmalta tyttäreltään.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson, 52, sai Yhdysvaltain isänpäivänä 16. kesäkuuta hemmottelukasvohoidon nuorimmilta tyttäriltään Jasmine Lialta, 8, ja Tiana Gialta, 6.

Johnson jakoi yllätyksestä videon Instagramiin

– Kello 6.15 aamulla, eikä ole parempaa tapaa aloittaa isänpäivää kuin "taianomainen glitter-kasvohoito” eli ”yksisarvisen kakka”.  Roikuin toimistossani kello 5 aamulla isänpäivän aamuna odottamassa, että pikku tornadoni heräisivät. Sitten kuuden maissa kuulin pienten juoksuaskeleiden ryntäyksen, he ryntäsivät toimistooni ja sanoivat kolme asiaa, joista tiesin heti, että tämä ei tule päättymään hyvin, Johnson kirjoitti videon yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Johnson kirjoitti, että hänen tyttärensä olivat sanoneet hänelle, että heillä on tälle isänpäiväyllätys ja käskeneet isänsä mennä makuulle. 

– Tämä saattaa kirvellä silmiäsi, Johnsonin tyttäret sanoivat isälleen. 

Näyttelijä kertoi julkaisussaan olevansa aivan hulluna lastensa juttuihin, sillä lapset kasvavat nopeasti ja hän tietää, että vielä tulee se aika, kun hänenkin tyttärensä ovat aikuisia ja isän luokse heti aamulla juokseminen ei ole enää ajankohtaista.

– Rakastan sitä ja otan jokaisen sekunnin tästä tyttöjen isän taikuudesta niin kauan kuin saan sitä. Antaa tulla, Johnson kirjoitti. 

Johnson on naimisissa Laurenin Hashianin, 39, kanssa. Johnsonilla on myös 22-vuotias tytär Simone Johnson ex-vaimonsa Dany Garcian kanssa. 

Johnson tuli julkisuuteen kolmannen polven show-painijana, sillä myös hänen isänsä ja isoisänsä olivat painijoita. Hän on painiuransa jälkeen tähdittänyt lukuisia elokuvia, kuten Muumion paluu ja Fast and Furious 5, 6, 7 ja 8. Forbes-lehti on listannut hänet maailman parhaiten palkatuimpien näyttelijöiden listalle useana vuotena vuositulojensa vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat