Muistitko, että Ozzy ja Sharon Osbournella on kolmaskin lapsi? Esikoistytär Aimée, 36, kertoo nyt, miksei häntä nähty suositussa tv-sarjassa

Ozzy ja Sharon Osbournen esikoistytär Aimée kertoo nyt, miksei hän ollut mukana perheen elämästä kertovassa The Osbournes -realityssa.

Keeping up with the Kardashians -sarja teki rikkaasta Kardashianin perheestä superjulkkiksia maailmalla, mutta kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen reality, joka teki yhden perheestä tähtiä. Televisiossa seurattiin nimittäin jo aiemmin rokkari Ozzy Osbournen ja Sharon Osbournen perhe-elämää. Mukana suurta suosiota nauttineessa The Osbournes -sarjassa olivat tiiviisti myös pariskunnan tuolloin teini-ikäiset lapset Jack ja Kelly

Harva kuitenkin muistaa, että Ozzylla ja Sharonilla on myös kolmas yhteinen lapsi Aimée, joka nähtiin vuosina 2002-2005 tehdyssä sarjassa ainoastaan harvakseltaan ja silloinkin kasvot visusti blurrattuina.

Ozzy on kertonut aiemmin katuneensa realitysarjan tekemistä, sillä hän koki ohjelman ajaneen hänet uudestaan juomaan alkoholia. Myös lapset Jack ja Kelly ovat isänsä tavoin kamppailleet päihdeongelmiensa kanssa.

– Luulen, että jos saisimme päättää nyt uudestaan, emme olisi tehneet show'ta, hän sanoo lisäten, että kuuluisuus on pakottanut heidän teini-ikäiset lapsensa aikuistumaan liian nopeasti, myös Sharon Osbourne sanoi jo vuonna 2003.

36-vuotias Aimée Osbourne sen sijaan sanoi viime viikolla antamassaan radiohaastattelussa, ettei hän kadu lainkaan sitä, että päätti aikoinaan jättäytyä pois tosi-tv-sarjasta.

Muusikkona uraa tekevä esikoistytär sanoi newyorkilaisen radiokanavan haastattelussa arvostaneensa yksityisyyttään ja ajatelleensa, että tahdo tulla luokitelluksi tietyllä tavalla mediassa.

– Olen kasvanut niin, että isäni on ollut melko tunnettu. Minulle oli henkilökohtaisesti tärkeää antaa itselleni mahdollisuus kehittyä ihmisenä sen sijaan, että minut muistettaisiin kaikkialla siitä, millainen oli teininä, hän perusteli päätöstään.

– Jännittävää kyllä, luulen olleeni silloin kypsempi kuin olen nyt, vitsaili Aimée.

ARO-nimisessä bändissä laulajana oleva Aimée kertoo vetäytyneensä teininä omiin oloihinsa kotona.

– Saatoin istua tunteja huoneessani discopalloni valossa ja kuunnella suosikkibändejäni, hän muisteli.

Myös perheen äiti Sharon Osbourne muisteli taannoin The Talk -ohjelmassa esikoistyttärensä ratkaisua muuttaa pois kotoa välttääkseen osallistumisen tv-sarjaan. Sharon luonnehti sen olleen sydäntäsärkevä ratkaisu.

– Vanhin tyttäreni Aimée muutti pois kotoa, koska hän ei tahtonut asua talossa, kun teimme ohjelmaa ja se teki hänet hulluksi. Hän ei tahtonut kasvaa aikuiseksi kameran edessä, äiti muisteli vuonna 2018.

– Siksi hän lähti kotoa 16-vuotiaana ja kadun sitä joka ikinen päivä. Hän oli onnellinen päätöksestään, mutta hänen muuttonsa särki minun sydämeni.

Lähteet: People, Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja