Hollywood-tähti Elizabeth Hurleyn ex-puoliso ökymiljonääri Steve Bing löytyi kuolleena – ex-rakas julkaisi liudan kuvia

Elokuvatuottaja Steve Bing on kuollut 55-vuotiaana hypättyään asunnostaan pitkäaikaisen masennuksen seurauksena.

Näyttelijä Elizabeth Hurleyn ex-miehenä julkisuudessa tunnettu elokuvatuottaja ja liikemies Steve Bing löydettiin maanantaina kuolleena. Lehtitietojen mukaan Bing oli tehnyt itsemurhan hyppäämällä asunnostaan, joka sijaitsi kerrostalon 27 kerroksessa Los Angelesissa.

Mies oli kärsinyt pitkään masennuksesta ja ilmeisesti koronapandemia oli lisännyt ahdistusta entisestään. Miljonäärinä tunnettu mies seurusteli brittinäyttelijän kanssa 18 kuukauden ajan vuosien 2000-2002 välisenä aikana. Ex-pari sai myös yhteisen Damian-pojan, joka on nyt ökyperijä.

Surullinen Hurley julkaisi Instagramissa ex-poikaystävänsä muiston kunniaksi liudan kuvia heidän seurusteluajoistaan.

– Olen niin surullinen, että exäni Steve ei ole enää keskuudessamme. Järkyttävä loppu. Yhteinen aikamme oli todella onnellista.

– Vaikka me koimme myös vaikeita hetkiä, ovat hyvät ja mahtavat muistot suloisesta ja kiltistä miehestä, ne jotka merkitsevät. Viime vuonna me lähennyimme uudelleen, Hurley kirjoittaa Instagramissa.

Myös heidän 18-vuotias poikansa Damian Hurley julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kiittää seuraajiaan vaikean hetken keskellä.

–Kiitos sydämeni pohjasta kaikille, jotka ovat lähestyneet.

– Tämä on todella outoa ja hämmentävää aikaa. Olen kiitollinen ollessani upean perheeni ja ystävieni ympäröimänä, 18-vuotias poika kirjoittaa.

590 miljoonan dollarin omaisuus perintönä

Bing oli multimiljonääriperijä, jonka omaisuuden arvioidaan olleen 590 miljoonan dollarin suuruinen. Miehen isoisä perusti aikoinaan luksusasuntojen imperiumin, jonka Bing peri olleessaan 18-vuotias. Mies käytti omaisuuttaan muun muassa elokuvien tuottamiseen ja käsikirjoittamiseen.

Hänen tunnetuimpia elokuviaan olivat Kangaroo Jack, Get Carter, sekä Polar Express.

Damian Hurleyn lisäksi Bingillä on tytär Kira Bonder suhteestaan tennistähti Lisa Bonderin kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja