Lionel Richie kommentoi tyttärensä Sofian raskautta – näin muusikko sai tietää lapsensa odotuksesta

Muusikko Lionel Richien tytär Sofia Richie Grainge odottaa esikoistaan. 

Malli Sofia Richie Grainge, 25, odottaa esikoistaan aviomiehensä Elliot Graingen, 30, kanssa. Pari meni naimisiin huhtikuussa 2023. 

Sofian isä muusikko Lionel Richie, 74, kertoi Peoplelle tuntemuksiaan kolmannesta lapsenlapsestaan. 

– Tiedättekö mitä? Olen innoissani. Aion hemmotella vielä yhden lapsen maailmassa pilalle. Enkä ole aivan varma, mitä lapsi tulee tekemään minulle, mutta toivon, että tämä lapsi vähän juoksuttaa vanhempiaan, koska jokainen aikuinen haluaa päästä tasoihin sen kanssa, mitä lapsi teki minulle, Lionel vitsaili The Greatest Night in Pop -Netflix-dokumentin ensi-illassa 29. tammikuuta Los Angelesissa.

– Olen juuri nyt tilanteessa, jossa aion rakastaa ja hemmotella tämän lapsen kuoliaaksi. Ja hyvin erityisissä tilanteissa annan lapsen takaisin, jotta vanhemmat voivat oikeasti kasvattaa hänet, Lionel jatkoi vitsailuaan. 

Lionelin mielestä hänen tyttärestään tulee fantastinen äiti. 

– He ovat kaksi rakastavaa vanhempaa, enkä usko, että he todella tietävät, mitä on tulossa, koska jokainen lapsi on erilainen. Joten annanpa heille mitä neuvoja tahansa, tähän ei ole olemassa mitään käsikirjaa. He kyllä keksivät sen, Lionel kertoi. 

Sofia on jakanut hääpäivästään kuvia Instagramissa huhtikuussa 2023. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Voguen haastattelussa Sofia kertoi suloisen tavan, miten hän paljasti raskautensa isälleen.

– Menimme Elliotin vanhempien luo, jotka asuvat noin viiden minuutin päässä meistä, ja minulla taisi olla laatikko, muistaakseni Hermès-laatikko tai jokin sellainen, ja kerroin kaikille, että olin ostanut heille lahjan Milanon muotiviikoilta. Kaikki olivat innoissaain ja avasivat laatikon, jossa oli kolme raskaustestiä. Näin kerroimme vanhemmillemme. Oli todella suloista nähdä heidän reaktionsa, Sofia kertoi aiemmin. 

Lionel on jo isoisä toisen tyttärensä Nicole Richien, 42, kahdelle lapselle: Harlow, 16, ja Sparrow Maddenille, 14. Nicolen aviomies ja lapsien isä on Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Madden

Lionelilla on myös poika Miles Brockman Richie, 29. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat