Dustin tuli kotiin tekemään ruokaa, mutta ovi olikin auki – sisältä löytyi "varkaita" kaksin kappalein

Dustin tuli kotiin, mutta ovi olikin auki – sisältä löytyi"varkaita"kaksin kappalein 1:40
Dustin tuli kotiin, mutta ovi olikin auki – sisältä löytyi "varkaita" kaksin kappalein!

Kaksi karhua murtautui Dustinin kotiin. Murtopuuhissa olleet karhut paitsi rikkoivat oven ja ikkunan, myös söivät Dustinin tyttären karkit ja leivokset.

Amerikkalaisen Dustin Puhlaskin illallissuunnitelmat menivät uusiksi "murtovarkaiden" vuoksi. Yhdysvaltain Connecticutissa asuva Dustin oli tulossa kotiin kokkailemaan iltapäivällä kolmen aikaan, kun hän huomasi jotakin outoa.

– Tulin kotiin kokatakseni illallista, ja huomasin takaoven olevan auki. Katsoin tarkemmin, ja keittiöstä minua tuijottikin karhu, mies kertoi CNN:lle.

Karhut murtautuivat sisään ja aiheuttivat kaaoksen

Karhu oli murtautunut asuntoon ja rikkonut samalla koko oven ja olohuoneen ikkunan. Mukaan se oli ottanut ystävänsä; karhukaksikko oli kaivellut Dustinin kaapit ja syönyt myös tämän tyttären karkit ja kuppikakut.

Asunto olikin kaaoksen vallassa.

Dustin on aiemminkin nähnyt karhuja, mutta vastaavaa ei ole tapahtunut.

– Toki ne tulevat lähelle, mutta eivät koskaan sisään taloon.

Saattavat palata – kotiin hankittiin hälytysjärjestelmä 

Kukaan ei loukkaantunut karhujen murrossa, mutta on mahdollista, että ne palaavat kiinnostuksen herättäneelle paikalle myöhemmin.

– Jatkossa täytyy varmistaa, että kaikki on lukossa. Meidän piti asentaa uusi hälytysjärjestelmä, jotta varmistamme, ettei karhu tule oven läpi meidän nukkuessamme, Dustin kuvailee.

Katso myös: Floridassa asuvan Kurtin päivään tuli yllättävä käänne, kun mies huomasi, että pöntössä pulikoi kutsumaton vieras:

Floridalaiskodin vessanpöntöstä löytyi kutsumaton vieras 2:33

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat