Tracy suihkaisi hajuvettä päälleen ennen juoksulenkkiä – sai turhankin innokkaan seuralaisen: "Voi luoja, tuo kenguru ei aio pysähtyä"

Hätkähdyttävä herätys! Karhu tönäisi nukkuvan miehen hereille Massachusettsissa 1:05
Katso myös: Hätkähdyttävä herätys! Karhu tönäisi nukkuvan miehen hereille Massachusettsissa.

Australialainen Tracy Noonan koki kauhunhetkiä liian innokkaan kengurun lähestyessä häntä. Syynä saattoi olla Tracyn käyttämä, Sinkkuelämää-sarjasta tutun Sarah Jessica Parkerin lanseeraama hajuvesi!

Tracy Noonan joutui yllättävän hyökkäyksen kohteeksi aamulenkillään. Australialaisnainen oli juoksemassa tuttua reittiä, jonka varrella näkee usein paljon kenguruita. Tällä kertaa yksi eläimistä kuitenkin pääsi yllättämään.

Kenguru pomppi aitojen yli ja potkaisi

Tracy kertoi 7Newsille, että näki kyllä kengurun seurailevan itseään, mutta ei aluksi huolestunut. Sitten eläin alkoi lähestyä.

– Sen piti hypätä parin aidan yli päästäkseen luokseni, ja viimeisen aidan kohdalla ajattelin "voi luoja, tuo kenguru ei aio pysähtyä", Tracy kuvaili radiossa The Australian -lehden mukaan.

Tracy ehti kääntyä ympäri; sitten hän tunsi iskun selässään ja kaatui maahan. Tracy vilkaisi ylös ja havaitsi, että kenguru jäi seisomaan hänen viereensä.

– Painoin pääni uudelleen alas, koska ajattelin "voi luojani, se raapii minut kuoliaaksi". Se tapahtui niin nopeasti.

Kuva Tracyn punottavasta selästä, johon kenguru häntä huitaisi, levisi myös medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kenguru ei jättänyt rauhaan: "Se oli kuin kauhuelokuvasta"

Tracy makasi maassa hetken odottaen, mitä kenguru tekisi. Sitten hän nousi ylös ja lähti hitaasti poistumaan paikalta, mutta kertoo kengurun silti seuranneen itseään.

Kenguru seurasi Tracya läheisen talon pihatielle asti huolimatta siitä, että nainen kertoo jopa heitelleensä sitä kivillä. Vasta talon asukkaat saivat peloteltua eläimen loitommalle. Tracyn mukaan kenguru kuitenkin seisoi ulkona odottamassa häntä.

– Se oli kuin kauhuelokuvasta. Se vain tuli ja tuli, Tracy sanoo.

Syynä Sinkkuelämää-tähden lanseeraama parfyymi?

Tracy pääsi lopulta poistumaan paikalta. Nainen kertoo keskustelleensa asiasta paikallisen metsänvartijan kanssa. Vartijan mukaan on mahdollista, että Tracyn hajuveden tuoksu jostakin syystä vetosi eläimeen ja saattoi aiheuttaa tilanteen.

– Se oli Sarah Jessica Parker -hajuvesi. Se on todella huvittavaa, kuka edes laittaa hajuvettä mennessään juoksemaan, Tracy toteaa.

Hän kertoo päätyneensä Sinkkuelämää-tähden tuoksuun, kun ei löytänyt deodoranttiaan.

– En yrittänyt kutsua kenguruita, vakuutan sen.

Jatkossa Tracy ei aio käyttää kyseistä tuoksua lenkillä.

Lue myös:

    Uusimmat