Drew Barrymore ei tunteile – laittoi vihkipaikkansa myyntiin!

Näyttelijä Drew Barrymore ei turhia tunteile, kun talokaupoista on kyse. Tähti laittoi myyntiin Kalifornian kotinsa, jossa vielä viime vuonna vietettiin Barrymoren häitä.

Charlien enkelit -elokuvistakin tuttu näyttelijä Drew Barrymore, 38, on laittanut Kalifornian Montecitossa sijaitsevan talonsa myyntiin – vain vuosi sen jälkeen, kun tähden ja Will Kopelmanin häitä vietettiin talon kauniissa puutarhassa.

Vuonna 1937 rakennettu talo on myynnissä 5,8 miljoonalla eurolla. Liki hehtaarin kokoisella tontilla sijaitsevassa 557-neliöisessä luksuskodissa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Lisäksi vieraat pääsevät majoittumaan erilliseen vierastaloon.

Barrymore osti talon 4,4 miljoonalla eurolla kesäkuussa 2010 ennen kuin tapasi tulevan aviomiehensä. Tähti tekeekin sievoista voittoa, jos saa talon myytyä haluamaansa hintaan.

Barrymorella ei kuitenkaan aina ole ollut tuuria asumisasioissa, sillä vuonna 2001 tähden Beverly Hillsin koti tuhoutui tulipalossa jättäen tämän asumaan vuokralle vuodeksi. Nyt näyttelijä ei jää kodittomaksi, vaikka saisikin talonsa myytyä – Barrymore ja Kopelman viettävät aikaansa tähden 6,2 miljoonan euron arvoisessa Hollywood Hillsin kodissa sekä Manhattanilla sijaitsevassa asunnossa.

Barrymorella ja Kopelmanilla on yksi lapsi, viime syyskuussa syntynyt Olive-tytär.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk/realestalker.blogspot.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja