Dramaattista parinvalintaa puidaan kiihkeästi Love Island -villalla – suru ja katkeruus nostavat päätään: "Itkuisissa tunnelmissa mentiin nukkumaan"

First Look 20.09.2021 1:36
Nicon ja Kreten vuoristorataa mennyt suhde katkesi, kun Nico torjui Kreten parinvalinnassa. Nyt asiaa käydään läpi, kun molemmat pääsevät treffeille uusien pariensa kanssa. keywords:

Krete suree parinvalinnan lopputulosta Love Island Suomessa.

Viimeisin parinvalinta on jättänyt melkoisen tunnesotkun Love Island -villaan. Krete saa nukutuksi vain tunnin, sillä hän on yhä järkyttynyt Nicon antamista pakeista ja kokee olonsa nöyryytetyksi. Krete juttelee Jasminelle asiasta ja kertoo, että Nicon kanssa hänellä oli sellaisia kommunikaatio-ongelmia, joita ei ole aiemmin kohdannut.

– Itkuisissa tunnelmissa mentiin nukkumaan, Krete kertoo huvimajassa kameroille. 

Jasmine on ymmärtäväinen sydänsuruja potevaa Kreteä kohtaan. Hän mietiskelee huvimajassa, että nyt pitää kuulla myös Nicon näkemys asiasta. 

Parinvaihtohässäkän molemmat osapuolet pääsevät treffeille uusien pariensa kanssa. Nico ja Jasmine suuntaavat treffeille ensimmäisenä. Treffien aikana Nico yrittää selvittää tilannetta Jasminelle. Hän kertoo, että teki päätöksensä puhtaasti tunnepohjalta, sillä se on Love Islandin henki. Nico myös myöntää, että päätös jättää Krete oli jännittänyt  häntä, sillä hän oli laittanut itsensä pudotusuhan alle. 

Molemmat ilmaisevat tyytyväisyyttä nykyiseen parinmuodostukseen. Krete ja Jaro käyvät myös treffeillä, mutta melkolailla  eri tunnelmissa kuin toinen uusi pari. 

Katso esimakua jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat