Ennennäkemätön tilanne hiipii Love Island -villalle – ex-pari tekee odottamattoman ilmoituksen: "Ei mulla ole enää mitään tarkoitusta täällä"

1:29
Tämän illan jaksossa nähdään paljon kyyneleitä. Eeli kokee onnen kyyneleitä muistellessaan koko matkaansa Love Islandilla. Illan edetessä tunnelma kuitenkin kääntyy ja kyyneleet muuttuvat onnesta suruun, sillä edessä on jälleen parinpudotus.

Love Island Suomi -villalla pelätään illalla koittavaa parinpudotusta.

Love Island Suomi -saarelaiset saavat tiedon illan parinpudotuksesta. Katsojat ovat saaneet äänestää viisi paria suoraan jatkoon ja kaksi paria on vaarassa pudota.

Parinpudotusuutiset saavat villan miehet pohtimaan menneitä viikkoja. Eeli herkistyy kyyneliin kertoessaan kuinka kiitollinen hän kaikista kavereista ja suhteista, joita hän on päässyt saarella kokemaan. Miehet saavat kylmiä väreitä Eelin puheen aikana ja Muhamed sanookin liikuttuneena, että onnen kyyneleet ovat kauniita kyyneliä.

Hän lisää, että hän on viikkojen aikana marissut monesta asiasta, mutta ne tekevät kokemuksesta upean. Kaikki villan miehet ovat samaa mieltä – tätä ei unohdeta. Tatukin toteaa, että matka on ollut uskomaton ja jokaisella omannäköinen.  

Muhamedia ja Niinaa huolettaa illan parinpudotus, sillä jos toinen heistä lähtee, niin toinen joutuu jäämään yksin villalle. Myöhemmin illalla Muhamed keskustelee asiasta Kimin kanssa. Muhamed paljastaa Kimille, että Niina on päättänyt lähteä hänen kanssaan pois, jos hän saa lähtöpassit Love Islandilta.

Muhamed itse ei ole ihan varma lähtisikö hän Niinan kanssa vastaavanlaisessa tilanteessa. Ikävä kyllä saattaisi iskeä, jos toinen lähtisi, toteaa Kimi. Molemmat miehet pohtivat, että he ovat jo saaneet saarella paljon – enemmän, mitä ovat ansainneet.  

– Ei mulla ole enää mitään tarkoitusta täällä, jos multa lähtee pari, ja sama Niinalla, Muhamed pohtii. 

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja