Dramaattinen video julki: Näin Jeremy Rennerille annettiin ensiapua lumiauraturman jälkeen

Poliisin video julki: Näin Jeremy Renneriä hoidettiin onnettomuuspaikalla 1:32
Katso, miltä tapahtumapaikalla näytti!

Poliisin vartalokameravideo näyttää kuvaa Jeremy Rennerin kotipihalta Nevadasta vain hetki dramaattisen onnettomuuden jälkeen.

Muun muassa Marvel-elokuvista tuttu näyttelijätähti Renner jäi lumitöissä tampparinsa alle uudenvuodenpäivänä. Renner yritti tilanteessa estää aikuista siskonpoikaansa jäämästä lumiauran alle, kunnes joutui onnettomuuden uhriksi itse. 

Vakavassa onnettomuudessa Renneriltä murtui kahdeksan kylkiluuta 14 eri kohdasta. Lisäksi häneltä murtui silmäkuoppa ja polvi, myös keuhkot ja maksa vaurioituivat.

Onnettomuuden jälkeen Rennerin kuvattiin olleen kriittisessä tilassa. Videolla näkyy, kuinka Rennerille annetaan ensiapua. Paikalla poliisi on myös haastatellut muita paikalla olleita. 

Katso video pääkuvan paikalta.  

Nähtiin jo punaisella matolla

Toipuminen onnettomuudesta on sujunut kuitenkin hyvin. Viime viikolla Renner nähtiin jo punaisella matollakin esittelemässä uutta Rennervations-ohjelmaansa.

Renner tunnetaan parhaiten Hawkeye-roolistaan Marvel-elokuvauniversumissa. Renner oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi rooleistaan ​​elokuvissa The Hurt Locker (2008) ja The Town (2010).

Hänet muistetaan myös hittielokuvista Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) ja Mission: Impossible – Rogue Nation (2015).

Marvel-tähti Jeremy Renner kiidätetty kriittisessä tilassa sairaalaan – loukkaantui lumitöissä 0:43
Tällaiset olivat ensitiedot Rennerin onnettomuudesta. 


Lue myös:

    Uusimmat