Jeremy Renner ensimmäisessä haastattelussa onnettomuuden jälkeen: "Olen menettänyt paljon lihaa ja luuta"

Näyttelijä Jeremy Renner antoi ensimmäisen haastattelunsa vuodenvaihteen lumenaurausonnettomuuden jälkeen.

Näyttelijä Jeremy Rennerin, 52, vuosi alkoi karusti, sillä hän joutui heti uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta lumenaurausonnettomuuteen, jossa hän joutui "lumikissan", eli kookkaan Pistenbully-lumiauran, yliajamaksi.

Renner antoi Diane Sawyerille ensimmäisen haastattelunsa, joka julkaistaan 8. huhtikuuta. Marvel-tähti kertoi, miten onnettomuus tapahtui ja miten hänen elämänsä on sujunut sen jälkeen.

Hän sanoo muistaneensa kaiken kivun onnettomuuden aikana, koska oli tajuissaan koko ajan. Hän kuitenkin oli päättänyt selviytyä ja ajatteli, ettei onnettomuus voi tappaa häntä.

Renner joutui onnettomuuden seurauksena useisiin leikkauksiin.

– Olen menettänyt paljon lihaa ja luuta tässä kokemuksessa, mutta minua on tankattu ja täytetty rakkaudella ja titaanilla, Renner kertoi Sawyerille.

Sawyer kysyi häneltä, näkeekö näyttelijä nykyisin peilistä samat kasvot kuin ennen onnettomuutta.

– Ei, näen onnekkaan miehen, Renner vastasi.

Renner on jakanut toipumisestaan materiaalia tasaisin väliajoin. 26. maaliskuuta hän julkaisi videon, jossa hän käveli painokevennetyllä juoksumatolla.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Helmikuussa Rennerin Marvel-kollega, näyttelijä Evangeline Lilly, kertoi vierailleensa näyttelijän luona hänen kotonaan, ja hänen edistymisensä ja mielensä yllättivät Lillyn tämän kuultua vakavasta onnettomuudesta.

Renner aikoo osallistua Rennervations-sarjansa ensi-iltaan 11. huhtikuuta, joka on hänen ensimmäinen julkinen tapahtumansa onnettomuuden jälkeen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat