Vuoden alussa vakavasti loukkaantunut Marvel-tähti Jeremy Renner esitteli juoksumatolla nykyistä kuntoaan

Näyttelijä Jeremy Rennerin vointi kohenee päivä päivältä lumenaurausonnettomuuden jälkeen.

Näyttelijä Jeremy Renner, 52, toipuu uudenvuodenpäivän lumenaurausonnettomuudesta kovaa vauhtia. Marvel-tähti jakoi viikonloppuna Instagramin tarinat-osioon videon, jossa hän juoksi painokevennetyllä juoksumatolla.

Rennerin kuuli sanovan videolla, että kävellessään kyseisellä juoksumatolla hän tunsi vain 40 prosenttia painostaan.

Coronarian sivuston mukaan painokevennetty juoksumatto mahdollistaa kevennetyn harjoittelun silloin kun sairaus, leikkaus tai vamma alentaa suorituskykyä. Laitteen ilmanpainetekniikan avulla oman kehon painosta voidaan vähentää jopa 80 prosenttia. Kevennetyssä harjoittelussa kuntoutuja pääsee treenaamaan turvallisesti, sillä niveliin ja kudoksiin kohdistuva rasitus on pienempi kuin tavallisessa juoksumattotreenissä.

Onnettomuuspäivän tapahtumat saivat 1. tammikuuta alkunsa, kun Renner auttoi jumittuneen ajoneuvon vetämisessä pois lumikinoksesta. Saadakseen auton liikkeelle tähti haki niin sanotun "lumikissan", eli kookkaan Pistenbully-lumiauran, joka painaa ainakin 6 500 kiloa. Hinattuaan auton sillä onnistuneesti pois jumiutuneesta paikasta, hän nousi aurasta pois puhuakseen perheenjäsenelleen.

Jeremy Renner on säännöllisin väliajoin jakanut materiaalia toipumisestaan Instagramiin. Alla olevassa kuvassa hän saa fysioterapiaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tilanteen jälkeen aura alkoi liukua sivuttain mäkeä alas. Hätäjarru ei kuitenkaan ollut kytkettynä ja kiskolla kulkeva aura suuntasi hänen veljenpoikansa kohti. Pysäyttääkseen sen Renner yritti päästä takaisin kuljettajan paikalle. Tutkimuksien mukaan lumikissa ajoi tässä kohtaa näyttelijän yli ja jatkoi matkaansa tiellä.

Tähti sai onnettomuudessa muun muassa tylpän rintakehän vamman ja yli 30 murtunutta luuta.

Rennerillä on 9-vuotias tytär Ava Berlin ex-vaimonsa Sonni Pachecon kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Hawkeyen roolistaan Marvel-elokuvissa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat