Marvel-tähti Jeremy Renner jakoi kuulumisiaan sairaalasta: "Olen liian sekaisin kirjoittaakseni"

0:43
Tämä Jeremy Rennerin onnettomuudesta tiedettiin maanantaina 2. tammikuuta.

Näyttelijä Jeremy Renner kertoi voinnistaan uudenvuodenpäivän onnettomuuden jälkeen.

Näyttelijä Jeremy Renner, 51, kertoi kuulumisiaan ensimmäistä kertaa lumenaurausonnettomuuden jälkeen. Onnettomuus tapahtui uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta hänen kiinteistöllään Renossa, Nevadassa. Renner jakoi kuvan sairaalasta 4. tammikuuta Instagramissa.

– Kiitos kaikista kilteistä sanoistanne. Olen liian sekaisin kirjoittaakseni. Mutta lähetän rakkautta teille kaikille, Renner kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jakamassaan kuvassa Rennerillä näyttää olevan ruhjeita kasvoissaan.

Renner sai onnettomuudessa muun muassa tylpän rintakehän vamman ja hänet kuljetettiin lentokuljetuksella sairaalaan. Hänet leikattiin 2. tammikuuta, ja sen jälkeen hän oli teho-osastolla kriittisessä, mutta vakaassa tilassa.

Rennerin edustaja kertoi 2. tammikuuta, että Renner oli siirtänyt lunta ajotieltä sunnuntaina 1. tammikuuta, jotta hänen perheenjäsenensä voisivat lähteä kotoaan vietettyään uudenvuoden yhdessä. Hän auttoi myös siivoamaan lumet naapurinsa pihasta, koska kaikki siellä olivat olleet ilman sähköä 24 tuntia, ja oli satanut paljon lunta.

– Joten hän auttoi kaikkia yrittäessään puhdistaa lunta, jotta ihmiset pääsisivät ulos, edustaja lisäsi.

Rennerillä on 9-vuotias tytär Ava Berlin ex-vaimonsa Sonni Pachecon kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Hawkeyen roolistaan Marvel-elokuvissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja