Veikkausliiga sai uuden sarjakärjen

Seinäjoen Jalkapallokerho nousi lauantaina Veikkausliigan kärkeen, kun joukkue haki 2–1-vierasvoiton Turun Interistä.

Pelikiellon jälkeen kentälle palannut Jaime Moreno vei vieraat johtoon toisen puoliajan alussa. Maali oli nicaragualaiselle jo kauden kahdeksas osuma. Valentin Gasc puski SJK:n toisen maalin 66. minuutilla. Nollapeli jäi kuitenkin haaveeksi, sillä Interin Otto Lehtisalo onnistui lisäajalla tekemään liigauransa avausmaalin.

– Harmittaa, että menetimme nollapelin aivan viime sekunneilla. Voitto ja kolme pistettä ovat kuitenkin tärkeimmät. Peli oli hyvin hallinnassamme, ja olimme vahvempia kaksinkamppailuissa, selvitti SJK:n kapteeni Matej Hradecky.

Interille tappio oli viides voitoton peli putkeen. Turkulaisten saalis viidestä viime ottelusta on vaivaiset kaksi pistettä ja kymmenen päästettyä maalia.

– Erittäin pettynyt olo, sillä olimme tosi kesyjä. Pelasimme käsijarru päällä koko ottelun ja hävisimme lähes kaikki kaksinkamppailut, harmitteli päävalmentaja Jarkko Wiss.

SJK johtaa toisena olevaa KuPS:ia kolmen pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kolmantena majaileva HJK on jäänyt sarjakärjestä neljä pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat