Dramaattinen käänne missikilpailussa – voittajalta revittiin kruunu päästä suorassa lähetyksessä Sri Lankassa

Tämän vuoden Mrs Sri Lanka World -kilpailu sai erikoisia käänteitä, kun tittelistään luopuva missi repi kruunun seuraajansa päästä kesken seremonian.

Sunnuntaina pidetystä missikisojen finaalista kuvatulla videolla näkyy, kuinka Pushpika De Silva julistetaan voittajaksi ja hänet kruunataan Mrs Sri Lankaksi, saaden samalla paikan maan edustajana Miss Maailma -missikilpailuun.

Kuitenkin lähes heti kruunajaisten jälkeen tuoreen voittajan edeltäjä Caroline Jurie alkoi kertoa yleisölle, ettei De Silvaa voida kelpuuttaa voittajaksi, sillä hänellä oli takanaan avioero.

Sri Lankassa misseiltä vaaditaan avioliittoa, ja tittelikin on englanniksi "Mrs Sri Lanka", eli rouva Sri Lanka.

Jurie ja takaa juossut avustaja alkoivat väkisin ottamaan kruunua hämmentyneen De Silvan päästä, ja asettivat sen lopulta toiseksi tulleelle kilpailijalle.

De Silva poistui lavalta itkuisena.

De Silva sai kruununsa takaisin

Myöhemmin Mrs Sri Lanka Worldin järjestäjä kertoi, että kruunu on palautettu De Silvalle, ja Jurien käytöksestä on aloitettu poliisitutkinta.

De Silva itse kertoi, että on yhä naimisissa, vaikkakin asumuserossa.

Hän myös sanoi käyneensä sairaalassa näyttämässä ruhjeita, joita sai päähänsä välikohtauksessa, BBC kertoo.

De Silva otti kovasanaisesti kantaa saamaansa kohteluun ja puolusti itseään sekä muita vaikeassa tilanteessa olevia srilankalaisnaisia.

– Sri Lankassa on paljon kaltaisiani yksinhuoltajaäitejä, jotka kärsivät, hän kirjoitti kannanotossaan Facebookissa.

– Tämä kruunu on omistettu kaikille näille naisille. Kaikille yksinhuoltajaäideille, jotka taistelevat kasvattaakseen lapsensa yksin.

Lue myös:

    Uusimmat