Missikaunotar menetti kruununsa raskauden vuoksi – somessa tyrmistyttiin: "Nuo säännöt ovat typerät"

Joyce Prado menetti Miss Bolivian tittelin.

22-vuotias Miss Bolivia Joyce Prado on joutunut luopumaan kruunustaan sääntörikkomuksen vuoksi. Prado menetti tittelinsä sen jälkeen, kun paljasti olevansa raskaana. Missikilpailujen sääntöjen mukaan voittaja ei saa tulla raskaaksi tai avioitua missivuotensa aikana.

Pradon mallitoimisto ilmoitti Facebookissa, että Prado on menettänyt kruununsa sääntöjen rikkomisen vuoksi. Mallitoimisto ei paljastanut, millaisesta sääntörikkomuksesta oli kyse.

Prado kertoi itse raskaudestaan Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan, jossa pitelee vauvan potkupukua poikaystävänsä kanssa.

– Isäksi tai äidiksi tuleminen voi olla elämän tärkein haaste, mutta vaikka se voi olla hankalaa, siitä voi tulla maailman palkitsevin asia, Prado kirjoitti julkaisussa.

Prado itse ei vaikuttanut hätkähtävän missikruununsa menettämisestä, mutta sosiaalisessa mediassa asiasta ärsyynnyttiin.

– Minusta on outoa, että Joyce Prado menetti Miss Bolivian kruununsa vain raskautensa vuoksi. Kyllä, se lukee hänen sopimuksessaan, mutta hän edusti maataan kauniisti Miss Universum -kilpailussa. Miksei hän voi hallita kautensa loppuun ja luovuttaa kruunua eteenpäin? eräs tviittasi.

– Miksi ihmeessä et saisi tulla raskaaksi tai mennä naimisiin kruunauksen jälkeen. En ole feministi, mutta nuo säännöt ovat typerät. Miksi hän on vähemmän kauneuskuningattaren tittelin arvoinen noiden asioiden vuoksi? kummasteli toinen keskusteluun osallistunut.

Lähde: NZ Herald

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja