Teemu Pukin Kirsikka-puoliso kertoo avoimesti perheen elämästä Norwichissa: "Se vähän ihmetyttää, kun joku käyttää paitaa, jossa on kihlattusi kuva"

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Teemu Pukin perheen elämä on mennyt monella tavalla uusiksi Norwichiin siirtymisen myötä. Pukin kihlattu Kirsikka Laurikko kertoo, ettei tiennyt kaupungista mitään ennen siirtoa seuraan. 

Kesällä 2018 tanskalaisesta Bröndbystä Norwichiin ilmaissiirrolla siirtyneen huuhkajahyökkääjän kausi on ollut satumainen. 28 maalia ja nousu Valioliigaan.

– Viihdymme täällä. Kaupunki muistuttaa kotikaupunkiani Suomessa, joten täällä on aika kotoisaa, Turusta kotoisin oleva Laurikko kertoo seuran julkaisemassa videossa.

Laurikko kertoo kaupunkiin asettumisen sujuneen hyvin talon löytämistä lukuun ottamatta, joka osoittautui erittäin vaikeaksi.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, mihin olimme menossa. En tiennyt kaupungista tai joukkueesta mitään, joten minulla ei ollut odotuksia. Olen iloinen, että asiat kääntyivät näin.

– Se on hyvin erilaista, kun on ystäviä, joilla on samanlainen elämäntapa kuin sinulla. He tietävät, mitä elämässäsi on meneillään hyvin eri tavalla kuin kukaan muu. Kaikki naiset täällä ovat erittäin mukavia, Laurikko kiittää ja viittaa Norwich-pelaajien kumppaneihin ja vaimoihin.

Laurikko kertoo jännittäneensä katsomossa henkeään pidätellen vasta lisäajalla ratkenneita otteluita.

– Takana istuneet Norwich-fanit sanoivat alkukaudesta, että kaudesta tulee todella pitkä, jos aiomme pidättää hengitystämme koko ajan. Tällainen draama on kuulemma hyvin normaalia Norwichin kanssa. Koskaan ei voi tietää, mitä viimeisillä minuuteilla tapahtuu, joten ensimmäisellä puoliajalla ei kannata vielä stressata liikaa.

Laurikko kehuu kihlattunsa työmoraalia erittäin hyväksi.

– Hän jatkuvasti varmistaa, että saa itsestään parhaan irti kentällä. Hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille.

Kauden aikana hitiksi noussut t-paita "NO PUKKI NO PARTY" naurattaa ja ihmetyttää Laurikkoa.

– Se on erittäin hieno t-paita. Minusta se tuntuu kuitenkin vähän hassulta, koska minulle hän on vain kihlattuni Teemu. Se vähän ihmetyttää, kun joku käyttää paitaa, jossa on kihlattusi kuva, Laurikko nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat