Donald Trumpilta yllättävä toive herttuatar Meghanille – "Toivon todella, että niin tapahtuu"

1:08
Donald Trumpilta kysyttiin huhuista, joiden mukaan herttuatar Meghan mielii presidentiksi - Trumpilta yllättävä vastaus

Donald Trump antoi Fox Newsille yllättävän vastauksen, kun häneltä kysyttiin ajatuksia huhuista, joiden mukaan herttuatar Meghan olisi aikeissa pyrkiä presidentiksi.

Yhdysvaltain edellisen presidentin Donald Trumpin lähipiiri paljasti tällä viikolla Trumpin kommentoineen varsin kriittiseen sävyyn herttuatar Meghanin talk show -tähti Oprah Winfreylle antamaa haastattelua. Ex-avustaja Jason Miller kertoi toisen entisen neuvonantajan Steve Bannonin podcastissa.

– Kun puhuin presidentin kanssa, hän totesi "Jep, Meghan ei ole hyvä juttu. Sanoin sen silloin ja nyt kaikki näkevät sen", Miller paljasti Trumpin todenneen.

Millerin mukaan Trump ei tahtonut ilmaista mielipidettään julkisesti, sillä pelkäsi, että hänelle kävisi kuten aamutv-juontaja Piers Morganille. Morgan sai potkut puhuttuaan suunsa puhtaaksi ilkeitä sanojaan säästelemättä kohuhaastattelun jälkeen.

Tiistaina Trump kuitenkin vastasi Fox Newsille antamassaan haastattelussa herttuatar Meghaniin liittyviin kysymyksiin.

– Toivon todella, että niin tapahtuu, Trump vastasi, kun häneltä tiedusteltiin, mitä mieltä hän on huhuista, joiden mukaan herttuatar Meghan olisi pyrkimässä demokraattien ehdokkaana Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2024.

Trump ei vahvistanut haastattelussa, että olisi todella aikeissa pyrkiä itse toiselle kaudelle vuoden 2024 vaaleissa, mutta antoi ymmärtää, että mikäli vastaehdokas olisi Meghan, se voisi saada hänet tekemään niin.

Hän tokaisi myös, ettei "ole Meghanin fani" sen vuoksi, mitä kuninkaallisen perheen ympärillä on viime aikoina tapahtunut.

– Tunnen kuningattaren, kuten tiedätte. Olen tavannut kuningattaren ja mielestäni hän on upea ihminen.

Trump on puhunut Meghania vastaan jo pidemmän aikaa. Presidentti muun muassa kutsui herttuatarta "häijyksi" vuonna 2019 Britannian-vierailunsa jälkeen.

Amerikkalaissyntyinen Meghan työskenteli ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistään näyttelijänä ja kritisoi itse Trumpia äänekkäästi vuoden 2016 presidentinvaalien aikana. Meghanin on uutisoitu jopa todenneen, että hän muuttaa Kanadaan, mikäli Trump voittaa vaalit.

Lähteet: Fox News, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja