Herttuatar Meghania ei nähdä presidentti Donald Trumpin vierailulla – tässä syy

8:39
Herttuatar Meghan on jo tottunut edustaja.

Herttuatar Meghan ei osallistu Trumpien Ison-Britannian vierailulle.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vierailee Isossa-Britanniassa vaimonsa Melania Trumpin kanssa kesäkuun alussa. Kuningatar Elisabetin emännöimän vierailun aikana ei kuitenkaan näillä näkymin missään vaiheessa nähdä herttuatar Meghania, joka vetäytyi äitiyslomalle hänen ja prinssi Harryn esikoislapsen synnyttyä toukokuun alussa.

Vierailuun osallistuu kuitenkin paljon muita kuninkaallisen perheen jäseniä: Donald ja Melania Trump tapaavat lounaalla prinssi Charlesin, tämän vaimon herttuatar Camillan ja prinssi Harryn sekä teetarjoilun merkeissä prinssi Williamin ja tämän vaimon herttuatar Catherinen.

Herttuatar Meghan tuskin kuitenkaan on kovin pahoillaan presidenttiparin vierailun mennessä ohi suun, sillä hän ilmaisi julkisesti halveksivansa Trumpia tämän ollessa presidenttiehdokas.

– Meidän naisten ei pidä äänestää Hillarya [Clinton] siksi, että hän on nainen, vaan siksi, että me emme halua Trumpin mielipiteiden kaltaista maailmaa, herttuatar Meghan on sanonut haastattelussa.

Melania ja Donald Trump ovat parhaillaan nelipäiväisellä valtiovierailulla Japanissa, jossa heidän isäntänään toimii Japanin pääministeri Shinzo Abe.

Lähde: AOL

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja