Donald Trump ryöpytti jalkapallotähteä Twitterissä – tyttöystävä kertoo epätodellisesta hetkestä: ”Tapahtuuko tämä todella?”

Koripalloilija Sue Bird on avautunut CNN:lle viime kesästä, jolloin hänen tyttöystävänsä Megan Rapinoe päätyi presidentti Donald Trumpin Twitter-kiukun kohteeksi.

Yhdysvaltalainen jalkapallotähti Megan Rapinoe ajautui julkiseen sanasotaan presidentti Donald Trumpin kanssa viime kesänä. Sanailu alkoi Rapinoen sanottua haastattelussa, ettei aio vierailla Valkoisessa talossa, vaikka Yhdysvallat voittaisi jalkapallon maailmanmestaruuden.

Trump reagoi Rapinoen sanomisiin voimakkaasti. Kesäkuisena keskiviikkoaamuna Trump kirjoitti Twitterissä vastineensa Rapinoelle. Viestissään Trump sanoi muun muassa, että Rapinoen pitäisi voittaa ensin ja puhua vasta sen jälkeen. Trumpin mielestä Rapinoe myös käyttäytyi epäkunnioittavasti kotimaataan, Valkoista taloa ja Yhdysvaltain lippua kohtaan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bird kertoo CNN:n haastattelussa muistavansa hyvin aamun, jolloin hän ja Rapinoe huomasivat Trumpin ryöpytyksen Twitterissä. Bird kuvailee tunnetta epätodelliseksi.

– Näimme sen herättyämme ja ajattelimme, tapahtuuko tämä todella.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Birdin mukaan tilanne vaati hieman totuttelemista, mutta hänen mielestään julkisella nahistelulla juurikaan ollut vaikutusta Rapinoeen. Tästä osoituksena Yhdysvaltojen voittama maailmanmestaruus kaiken kohun keskellä. Rapinoe iski Yhdysvaltojen avausmaalin MM-finaalissa Alankomaita vastaan. Hän jakoi turnauksen maalipörssin voiton kuudella maalillaan.

– Siitä ei juuri puhuta, miten hän pystyy kestämään presidentiltä tulleen paineen ja silti suoriutumaan urheilijana niin hienosti. Se on äärimmäisen vaikeaa.

Bird tuntee urheilumaailman, sillä hän on itsekin huipputason urheilija. Bird on voittanut ammattilaiskentillä kolme WNBA-mestaruutta sekä neljä olympia- ja neljä MM-kultaa Yhdysvaltojen paidassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat