Donald Trump pilkkasi kuningatar Elisabetin hautajaisiin osallistuneen presidentti Joe Bidenin istumapaikkaa: "Ei kunnioitusta!"

1:46
Paljastuskirja: Trump suunnitteli lukkiutuvansa Valkoiseen taloon vaalitappion jälkeen.

Donald Trump ei itse saanut kutsua kuningatar Elisabetin hautajaisiin.

Kuningatar Elisabetin hautajaisissa vieraana ollut presidentti Joe Biden joutui Donald Trumpin kritiikin kohteeksi istuttuaan siunaustilaisuudessa 14. penkkirivillä. Trumpin mukaan istumapaikka kertoo siitä, ettei Yhdysvaltoja kunnioitettu tilaisuudessa.

– Tämä tapahtui Amerikalle vain kahdessa lyhyessä vuodessa. Ei kunnioitusta! entinen presidentti kirjoitti Truth Social -somealustalle.

Trump väittää myös, että Biden ei tutustunut muiden maiden johtajiin.

– Presidentillämme oli kuitenkin hyvä hetki tutustua tiettyjen kolmannen maailman maiden johtajien kanssa. Kiinteistöalalla, kuten politiikassa ja elämässä ylipääätänsä sijainti on kaikki kaikessa, hän lisäsi.

Trump ei itse saanut kutsua kuningattaren hautajaisiin. Britannian hallitus kuitenkin kutsui entisen presidentin Washingtoniin suunniteltuun muistotilaisuuteen, joka järjestetään kansalliskatedraalissa.

Trumpin kerrotaan olleen kuningatar Elisabetin ihailija. Trumpin mukaan kuningattarella ja hänellä oli kemiaa, jonka lisäksi hän kehui kuningatarta erityislaatuiseksi naiseksi.

– Tapaaminen kuningattaren kanssa oli uskomaton. Voin sanoa, että opin todella tuntemaan hänet, koska istuin hänen kanssaan monta kertaa ja meillä oli automaattinen kemia, Trump kehui Fox Newsille.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja