Donald Trump Juniorilla koronatartunta

Yhdysvalloissa istuvan presidentin Donald Trumpin pojalla Donald Trump Juniorilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertovat useat kansainväliset mediat. 

ABC News kertoo, että nuoremmalla Trumpilla ei ole virusoireita. Median mukaan hän sai positiivisen testituloksen alkuviikosta.

42-vuotiaan Trumpin edustaja kertoi, että tämä seuraa koronaohjeita ja jäi karanteeniin saatuaan tuloksensa.

ABC News kirjoittaa, että Donald Trump Junior on isänsä tavoin toistuvasti vähätellyt koronavirusta.

Lokakuussa hän kuvaili Fox Newsin haastattelussa, että koronavirukseen liittyvien kuolemien määrät olivat lähes olemattomia. ABC Newsin mukaan ennen haastattelua yli 5  600 ihmistä oli kuollut viruksen aiheuttamaan tautiin viikon aikana. 

Trump Junior on myös perättömästi väittänyt, että koronarokotteen valmistajat olisivat viivästyttäneet positiivisista rokoteuutisista kertomista Yhdysvaltain presidentinvaalien takia. 

Korona levinnyt Valkoisessa talossa

Presidentti Donald Trump sai koronatartunnan aiemmin ja oli sairaalahoidossa sen takia lokakuun alussa. Presidentin vanhin poika on tämän lapsista toinen, joka on saanut koronatartunnan.

Aiemmin tartunnan on saanut Trumpin nuorin lapsi Barron Trump.

Lisäksi myös presidentin puolisolla Melania Trumpilla on ollut virustartunta.

Monella Valkoisessa talossa työskentelevällä on jo aiemmin todettu virustartunta. 

Baltimorelaisen Johns Hopkinsin yliopiston koronaseurannan mukaan Yhdysvalloissa on todettu maailman maista eniten koronavirustartuntoja ja niihin liittyviä kuolemia.

Sairastuneita on lähes 11,9 miljoonaa ja kuolleita yli 250  000.

Donald Trump vanhempi ei ole vieläkään myontänyt tappiotaan presidentinvaaleissa. Katso videolta, missä kaikkialla presidentti on nostanut oikeusjuttuja vaalituloksen vilpillisyydestä.

4:37

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja