Dominointia ja rajuja kommentteja! Valtteri Bottas vihjaili voiton jälkeen – "Jokin on ehdottomasti muuttunut"

Valtteri Bottas räväytti oikein kunnolla sunnuntaina Australian GP:ssä, niin ajonopeudellaan kuin kommenteillaan. Ylivoimaisesti kisan voittoon ajanut Bottas laukoi poikkeuksellisen kovaa tekstiä kriitikoiden suuntaan. Bottas myöntää, että hän on muuttunut mies viime kauden jäljiltä.

Koko aihe on ollut isosti tapetilla talven aikana. Bottas jäi viime kaudella MM-sarjassa viidenneksi, kun samalla tallikaveri Lewis Hamilton paineli maailmanmestariksi.

Tästä seurasi huhumylly, johon Bottas omalta osaltaan otti kantaa sunnuntaina.

Bottas puhui jo lauantain aika-ajojen yhteydessä siitä, että hän on ottanut erilaisen lähestymistavan heti kauden ensimmäiseen kisaviikonloppuun.

– Sitä oppii jokaisesta vuodesta niin itsestään kuin siitä, mikä toimii sinulle ja mikä ei toimi. Miten lepää, miten käyttää vapaa-aikaa, miten harjoittelee, kuinka paljon ja millä tavalla. Kaikkea noita. Matkustusjutut sun muut päälle. Olen yrittänyt optimoida kaiken tälle kaudelle. Yritän saada kaikesta parhaan mahdollisen irti, Bottas kävi läpi sunnuntain kisan jälkeen, jatkaen pohdintaa:

– En tiedä, on aika vaikea selittää sitä, että mitä pääni sisällä on tapahtunut talven aikana. Jokin on ehdottomasti muuttunut sen suhteen, että miten koen eri asiat elämässä ja ajamisessa. Mutta ne ovat minun ajatuksiani.

– Auto tuntui hyvältä – se on se, mikä merkkaa, Bottas summasi.

Bottas nappasi sunnuntain kisasta peräti 26 pistettä, kun hän tykitti kaiken päälle nopeimman kierroksen. Tällä kaudella F1:ssä jaetaan lisäpiste nopeimmasta kierroksesta, mikäli sen ajava kuski on kymmenen parhaan joukossa.

Lue myös:

    Uusimmat