Kuninkaallisasiantuntija: Kuningatar Elisabet rohkaisi herttuatar Meghania sopimaan erimielisyydet isänsä Thomas Marklen kanssa

8:01
Herttuatar Meghan esitti Oprah Winfreyn haastattelussa järkyttäviä paljastuksia brittihovista - etenkin nämä väitteet kuohuttivat

Kuningatar Elisabet yritti saada herttuatar Meghanin korjaamaan katkeran suhteensa isänsä Thomas Marklen kanssa.

Edesmennyt kuningatar Elisabet rohkaisi herttuatar Meghania korjaamaan tulehtuneet välinsä isänsä Thomas Marklen kanssa, kertoo Page Six. Julkaisun tiedot ovat peräisin kuninkaallisasiantuntija Katie Nichollin tulevasta The New Royals -kirjasta.

– Kuningatar näki kuinka haitallinen tilanne Meghanin ja hänen isänsä välillä oli, ja hän puhui Meghanille asiasta ja yritti rohkaista häntä puhumaan Thomasin kanssa, Nicholl kertoo kirjassaan.

Kuninkaallinen lähde kertoi Nichollille edesmenneen monarkin kokeneen, että "koko asia hoidettiin melko huonosti Thomas Marklen kanssa, ja jos se olisi hoidettu toisin, se olisi mennyt paremmin". Kirjailijan mukaan kuningatar piti virheenä myös sitä, ettei prinssi Harry koskaan matkustanut tapaamaan appiukkoaan.

Thomas Markle on pyrkinyt saamaan yhteyden tyttäreensä jo vuosien ajan. Juttu jatkuu videon jälkeen.

0:50

Erimielisyydet ovat hiertäneet Meghanin ja tämän isän välejä jo vuosien ajan. Kaksikon välisiä asioita on puitu jopa oikeudessa saakka.

Thomasin piti saattaa tyttärensä alttarille St. Georgen kappelissa, jossa herttuatar Meghan ja prinssi Harry avioituivat 19. toukokuuta vuonna 2018. Hän kuitenkin perui tulonsa sydänongelmiin vedoten, ja näin ollen kuningas Charles saattoi miniänsä alttarille.

Isän ja tyttären välit katkesivat lopulta tyystin, kun Thomas jäi häiden alla kiinni siitä, että oli lavastanut paparazzien kanssa kuvia itsestään valmistautumassa häihin. Hän kertoi myöhemmin tulevansa aina katumaan, ettei voinut olla paikalla saattamassa tytärtään alttarille.

Kaksikon välinen soppa syveni entisestään, kun Thomas luovutti paikalliselle medialle henkilökohtaisen kirjeen, jonka hän sai tyttäreltään tämän ja prinssi Harryn häiden jälkeen. Meghan ja Harry haastoivat kirjeen sunnuntainumerossa julkaisseen brittilehti Daily Mailin sekä lehden emoyhtiön Associated Newsin oikeuteen.

Meghan voitti liki kolme vuotta kestäneen oikeustaiston viime joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja