Mainos

DNA muistaa mummojaan ja vaarejaan – ottaa käyttöön viikon isovanhempainvapaan

Tietoliikennekonserni DNA alkaa myöntää viikon mittaista palkallista vapaata isovanhemmaksi tulevalle työtekijälle. Yhtiö kertoo olevansa ensimmäinen isovanhempainvapaan käyttöön ottanut yritys Suomessa.

DNA:lla isovanhempainvapaata myönnetään tämän vuoden alusta syntyneiden lasten isovanhemmille. Vapaa on määrä käyttää perheen yhdessäoloon vuoden sisällä lapsenlapsen syntymästä. DNA:n mukaan tarkoitus on edistää työpaikan perheystävällisyyttä myös työuran myöhemmässä vaiheessa.

– Monilla tuoreilla äideillä ja isillä tukiverkosto saattaa olla pitkän matkan päässä, joten on tärkeää, että isovanhemmat voivat olla läsnä silloin kun heitä tarvitaan, kertoo DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen tiedotteessa.

DNA on mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -pilottihankkeessa. Sen myötä esimerkiksi yhtiön yrityspalvelussa on otettu käyttöön liukuva työaika ja kuluttaja-asiakaspalvelussa aiempaa useampi voi hyödyntää etätyömahdollisuutta.

– Mahdollisuus sovittaa yhteen työelämä ja muu elämä tasapainoisella tavalla on yksi keskeinen tekijä työntekijöidemme hyvinvoinnissa, Rissanen perustelee. 

25:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.