Djokovic ja Federer ennätyksen kynnyksellä Australiassa, Hedmanilla vahva suosikki mestariksi – "Laittaisin roposeni likoon"

Serbialainen Novak Djokovic on suurin ennakkosuosikki tenniskauden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen, Australian avointen miesten kaksinpelissä, arvioi C Moren tennisselostaja Jari Hedman. 

Djokovicin ranking käväisi viime kauden aikana 20. sijan huonommalla puolella, mutta Wimbledonin voitosta käynnistynyt loistava loppukausi huipentui paluuseen maailmanlistan ykköseksi.    

Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä käynnistyvistä Australian avoimista Djokovic hakee uransa seitsemättä mestaruutta, millä hän nousisi yksin tilastoykköseksi ohi Roger Federerin ja Roy Emersonin. Samaan voi siis yltää myös titteliä puolustava Federer.  

– Kovilla kentillä Djokovicin tilasto on ylivoimaisesti paras muihin huippuihin verrattuna. Laittaisin roposeni likoon Djokovicin puolesta. Hän on voittanut siellä kuudesti, kuten Federerkin. Hän haluaa varmasti voittaa seitsemännen, Hedman ennakoi.  

Hedman kommentoi alla olevalla videolla lisää miestenniksen "mestarinelikon" hajoamista ja nuorien haastajien esiintuloa, uransa päättävän Andy Murrayn perintöä tennikselle, Serena Williamsin ennätysjahtia naisten kentillä sekä Henri Kontisen ja John Peersin menestysnäkymiä nelinpelissä. 


Lue myös:

    Uusimmat