DJ-kolmikko Alan Walker, Steve Aoki ja Martin Garrix poseeraavat turistikuvassa Helsingissä: "Lounashetki ja nähtävyyksien katselua"

Norjalainen huippu-DJ Alan Walker viihtyy Suomessa – kertoo MTV:lle Suomi-suhteestaan ja yhteistyöstään Käärijän kanssa 5:28
Katso video: Huippu-DJ Alan Walker kertoo MTV Viihteen haastattelussa muun muassa yhteistyöstään Käärijän kanssa.

Kolmikko esiintyi viikonloppuna Weekend Festival -tapahtumassa.

Espoossa Vermon tapahtumapuistossa vietettiin viikonloppuna kaksipäiväistä Weekend Festivalia, jossa yleisöä tanssitti yhteensä yli 60 artistia. Tapahtumassa saatiin nauttia muun muassa kansainvälisten huippu-DJ:den, kuten norjalaisen Alan Walkerin, yhdysvaltalaisen Steve Aokin sekä hollantilaisen Martin Garrixin musiikista.

Edellä mainittu DJ-kolmikko vaikuttaa sosiaalisen median perusteella viettäneen viikonloppuna aikaa myös Helsingissä. Sekä Alan Walker että Martin Garrix nimittäin jakoivat Instagram-tileilleen kuvat, joissa kolmikko poseeraa Helsingin tuomiokirkon edessä.

– Lounashetki ja nähtävyyksien katselua veljieni kanssa, Alan Walker kirjoittaa jakamansa kuvaparin yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– WOWOWOW kiitos paljon Helsinki edellisillasta, oli todella hauskaa! Martin Garrix puolestaan kirjoittaa jakamansa kuvasarjan yhteydessä. Kuvasarjaan on sisällytetty kuvia ja videoita myös Weekend Festivaleilta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Walkerilla on vahva side Suomeen. Hän on seurustellut jo vuosien ajan suomalaisen Viivi Niemen kanssa, ja hän kertoikin MTV Uutisille viihtyvänsä täällä paljon.

– Pidän todella paljon Suomesta. Minä periaatteessa asun täällä, noin 50-50 Suomen ja Norjan välillä, käyn täällä usein. Pidän Suomen kulttuurista ja suomalaisista, ne ovat hyvin samanlaisia kuin Norjassa. Ihmiset antavat sinulle tilaa ja kunnioittavat yksityisyyttäsi, hän sanoi.

Katso Walkerin koko haastattelu yllä olevalta videolta!

 

Lue myös:

    Uusimmat