Disney-prinsessa vieraili 7-vuotiaan tytön juhlissa – kohtasi surullisen tilanteen: "Se oli musertavaa"

Tyttö oli haaveillut 7-vuotisjuhlistaan jo kuukausia, koska paikalle oli kutsuttu myös Frozen – huurteinen seikkailu -elokuvasta tuttu prinsessa Elsa. Valitettavasti prinsessa oli myös juhlien ainoa vieras.

Amerikkalaisen Leyanan syntymäpäiväjuhlat eivät menneet suunnitelmien mukaan. Ensimmäisellä luokalla olevan Leyanan juhliin ei tullut yhtään vierasta, kertoo FOX31 KDVR -uutissivusto. Katso yllä olevalta videolta uutisjuttu syntymäpäiväjuhlista.

"Hän ei ymmärrä, miksei kukaan tullut"

Leyana oli haaveillut juhlista kuukausia, koska paikalle oli kutsuttu myös Frozen – huurteinen seikkailu -elokuvasta tuttu prinsessa, myöhemmin kuningatar Elsa, jota esitti Lindsay Robert.

– Koska hän on sen ikäinen kuin on, hän ei ymmärrä, miksei kukaan tullut. Yritin kertoa hänelle, että on lomamaanantai ja ihmiset ovat lomalla. Flunssaa on liikkeellä. Ihmiset ovat kipeinä. Heillä on tekemistä, Leyanan äiti kommentoi.

– Se oli kamalaa. Se sattuu. Se sattuu sydämeen.

"Yksi pieni tyttö ryntäsi syliini"

Robert on esiintynyt työnsä puolesta lukemattomissa juhlissa prinsessana, mutta nämä juhlat eivät olleet iloiset. Robert kirjoitti kokemuksestaan Facebookiin, ja julkaisusta tuli pian viraalihitti.

Tekstissään Robert kertoo, että yleensä hänen työpäivänsä ovat täynnä iloisia hetkiä, mutta tämä juhlapäivä oli erilainen.

– Kun astuin sisään, odotin juhlavierasryhmän ryntäävän luokseni. Sen sijaan yksi pieni tyttö kyyneltahroja poskillaan ryntäsi syliini samalla, kun hänen äitinsä sanoi "minähän sanoin, ettei Elsa pettäisi sinua",  Robert kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Heillä oli pöytä täynnä herkkuja, mutta ei yhtäkään vierasta"

– Tämä ihana synttärityttö kutsui koko ensimmäisen luokkansa oppilaat, eikä yksikään heistä tullut. Ei edes yksi. He olivat tilanneet pizzaa, heillä oli kakkua, he ripustivat paperikoristeita ja heillä oli pieni pöytä täynnä pikkuisia herkkuja, mutta ei yhtäkään vierasta. Se oli musertavaa sielulle(ni).

Robertin mukaan pieni tyttö oli pukeutunut parhaaseen mekkoonsa ja vain odottanut ja odottanut vieraitaan.

– Me pelasimme pelejä, lauloimme lauluja, kerroimme tarinoita, valitsimme pieniä palkintoja (annoin hänelle huulipunani. Olisin antanut peruukin päästäni, jos olisin voinut), mutta liian pian minun oli aika lähteä, Robert kuvailee.

"Jäin miettimään, itkikö hän, kun olin jo mennyt"

– Kerroin hänelle, että hän on kiltti, urhea ja viisas... Kaikkia asioita, joita jokainen prinsessa on kovasti. Hän ei itkenyt, kun lähdin, mutta jäin miettimään, itkikö hän, kun olin jo mennyt.

Robert aikoo lähettää tytölle vielä yhden lahjan.

– Koska Elsa ei koskaan petä sinua.

Uutissivusto otti yhteyttä Robertiin. He halusivat tehdä jutun Leyanan juhlista.

– Alle 24 tunnissa Leyanan seitsenvuotissyntymäpäiväjuhlien käsikirjoitus kirjoitettiin uudelleen. Sen sijaan, että hänellä oli syntymäpäivä, jona hänet sivuutettiin, hän oli tuikkiva tähti, Robert kirjoittaa.

Lähde: Kdvr.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja