Dillian Whyte pääsi Anthony Joshuan ihon alle – "Hän on idiootti"

Dillian Whyten ja nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestarin Anthony Joshuan välillä kuultiin sananvaihto sen jälkeen, kun Whyte oli tyrmännyt brittiläisen maanmiehensä Dereck Chisoran Lontoon O2-areenan kehässä lauantaina. 

Jutun alla Tulosruudun tuorein lähetys lauantailta. 

Whyte pehmitti Chisoran tyrmäävällä vasemmalla koukulla 11. erässä raivokkaan iskujenvaihdon päätteeksi. Tämän jälkeen Whyten mielenkiinto kohdistui ottelu katsomossa seuranneeseen Joshuaa. 

Whyte vaati maailmanmestarilta uusintaottelua kaksikon kolmen vuoden takaiselle taistolle ja nimitteli Joshuaa "honteloksi paskiaiseksi"

Joshua kommentoi välienselvittelyä myöhemmin Sky Sportsille

– Tiedätkö mitä? Dillian on idiootti, Joshua aloitti. 

– Osoitin hänelle kunnioitusta. Sanoin hänelle suoraan, että tyrmäsin hänet edellisessä ottelussamme, mutta unohdetaan se, sillä olemme molemmat kehittyneet ottelijoina ja todistetaan nyt, kumpi on parempi. Jos Deontay Wilder ei ole tosissaan mestaruuksien yhdistämisen suhteen, ja hän ottelee Tyson Furyn kanssa, Dillian saa mahdollisuuden, Joshua lisäsi. 

Joshualle on buukattu ottelu Wembleylle 13. huhtikuuta, mutta vastustaja on vielä auki. Joshuan lauantaisen viestin perusteella tuo vastustaja on joko WBC-liiton mestari Wilder tai Whyte.

– Jos Dillian astuu kehään kanssani...uskokaa minua, yksikään näistä raskaan sarjan nyrkkeilijöistä ei ole tasollani, neljän liiton mestaruusvöitä hallitseva Joshua varoitteli. 


Lue myös:

    Uusimmat