Diili-voittaja Antti Seppinen katosi julkisuudesta – elämä nykyään tasapainoilua: "Muista asioista on joutunut vähentämään"

Diili-voittaja Antti Seppinen kertoi kuulumisiaan MTV.fille.

VIDEO: Diilissä on tällä kaudella tehty esimerkiksi lehtimainoksia.

Antti Seppinen nousi julkisuuteen voitettuaan Diilin vuonna 2009. Voitollaan hän ansaitsi myyntijohtajan paikan Hjallis Harkimon Sipoonranta-projektissa. Seuraavana vuonna hänet nähtiin jälleen Diilissä, tällä kertaa Harkimon neuvonantajana.

Tv-kameroiden sammuttua Seppinen vetäytyi julkisuudesta ja keskittyi muihin töihin. Kun yhteistyö Harkimon kanssa päättyi vuonna 2011, hän työskenteli yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä. Perheenlisäyksen myötä Seppinen siirtyi säännöllisempien työaikojen vuoksi Danske Bankiin. Nykyään hän työskentelee Mandatum Lifen sijoituspuolella.

Seppisen perheessä on kaksi lasta: nelivuotias tytär ja kaksivuotias poika. Työn ja perheen yhdistäminen on Seppisen mukaan tasapainoilua, jossa hän kokee onnistuneensa kohtuullisen hyvin.

– Perheelle on jäänyt aikaa, vaikka tietysti aina voisi enemmänkin olla. Muista asioista on joutunut vähentämään, hän toteaa MTV.fin haastattelussa.

Diiliin Seppinen osallistui lähes 10 vuotta sitten. Hän lähti kilpailuun omien sanojensa mukaan hieman liian kovalla innolla, mutta onnistui petraamaan kilpailun edetessä ja vei lopulta voiton. Ohjelmasta jäi Seppisen mukaan hyvät muistot ja elinikäisiä ystäviä.

– Diili oli ainutlaatuinen kokemus, josta ei jäänyt mitään hampaankoloon. Ohjelmassa pääsee mittaamaan omia kykyjään, vahvuuksia ja heikkouksia.

Diilin uusi kausi pyörii parhaillaan MTV3-kanavalla. Seppinen on ohjelmaa katsoessaan huomannut, että vaikka aikaa on kulunut, tietyt asiat ovat pysyneet samanlaisina.

– Kilpailijoilla on ollut samanlaista alkukankeutta ja sekoilua kuin meilläkin. He käyvät läpi samanlaisia tunnetiloja, Seppinen analysoi.

Seppisen mukaan on vielä liian aikaista sanoa, kuka kilpailun voittaa.

– Omasta kokemuksesta tiedän, että heikosti aloittanut voi petrata, tai sitten käy toisin päin. Joukossa on useampi fiksun oloinen kandidaatti.

Diili MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat